Rólunk

 

A tudatos élet legfontosabb alappillérei az egészséges táplálkozás és a mozgás, azonban a kozmetikumaink tudatos megválasztásával is segíthetjük, hogy a testünknek kevesebb káros anyaggal kelljen megküzdenie, így több energiánk maradjon a megfelelő emésztésre, a fizikai és szellemi munkára vagy a társas életre.

Az Olivia Natural

megálmodója és megalkotója Zékány M. Judit, az egészséges életmód elkötelezett híveként 2005 óta készíti az Olivia Natural természetes kozmetikumait és szappanjait saját családi manufaktúrájában. Több mint kilenc éve folyamatosan azon dolgozik - az Olivia Natural egyre bővülő csapatának támogatásával, hogy olyan minőségi természetes kozmetikumokat készítsen, melyek megállják a helyüket a legjobb minőségű kézműves termékek és natúrkozmetikumok piacán. 

„Az egészségünk, ezen belül bőrünk egészsége a legfontosabb kincsünk!” - Zékányné M. Judit ebben a szemléletben nevelte egészségre 6 gyermekét, a legjobb és legbiztonságosabb ápolást megadva a családja számára. Ez a szellemiség vezérelte akkor is, amikor megálmodta saját, kézzel készített natúrkozmetikumait forgalmazó vállalkozását, az Olivia Naturalt, és azóta is ezzel a szemlélettel és az egészséges életmódba vetett rendületlen hitével dolgozik az Olivia Natural sikerén.

Zékány M. Judit

Budapesten található műhelyünkben minden Olivia Natural márkával fémjelzett termék egyedi, kézműves „alkotásként” jön létre nap mint nap,melyben családtagjaink és munkatársaink lelkes és odaadó munkával, szívvel-lélekkel vesznek részt. Mindannyian a kezdetektől fogva óriási lelkesedéssel és szenvedéllyel végezzük küldetésünket, melynek célja, hogy minél több ember alkalmazza a természet erejét a bőrápolásban is. Hiszünk benne, hogy boldog csapatként képesek vagyunk boldogságot árasztó szappanokat és egyéb bőrápoló kozmetikumokat készíteni.

Folyamatos termékfejlesztéseink, illetve egyre szélesedő termékskálánk és bővülő kínálatunk mind mind azt a célt szolgálják, hogy mindenki megtalálja nálunk a bőrtípusának megfelelő, illetve személyiségéhez és igényeihez legjobban illő natúrkozmetikumot. Emellett fontos számunkra az is, hogy a trendek állandó változásával mi is változzunk, és egyre több emberrel ismertessük meg a bőrápolás legjobb természetes eszközeit.

A szappanfőzési eljárások és egyéb testápoló termékek és fürdőkozmetikumok fejlesztésében alapítónk, Zékány M. Judit gyógyszerész asszisztens végzettségére és sok éves tapasztalatára építünk, a termékek állandó prémium minőségét pedig szakértelme mellett szintén magas minőségű felhasznált természetes alapanyagok is biztosítják.

Termékeink egytől egyig 100%-ig természetes alapanyagokból készülnek, nem tartalmaznak mesterséges konzerválószereket, vegyi anyagokat, kőolajszármazékokat, szintetikus szinező- és illatanyagokat. Alapanyagaink mind élelmiszer minősítéssel rendelkeznek, és néhány esetben ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból is származnak. Néhány termékünk díszítéséhez a Nagymamánk által vegyszermentesen termesztett növények szárított szirmait használjuk fel. Számos termékünk fő összetevője, a shea vaj és kakaóvaj egyaránt fair trade gazdálkodásból származik.

Nem végzünk állatkísérleteket.

Termékeinket ajánljuk mindazoknak, akik figyelni szeretnének testük-lelkük egészségére és szeretnék bőrüket olyan kozmetikumokkal ápolni, amelyek természetes és hatékony bőrápoló hatóanyagokkal vannak tele. Legfőbb célunk az értékteremtés és szeretnénk, ha termékeinkkel a természetes és egészséges életre hívnánk fel a figyelmet, és hozzájárulnánk az emberek boldogabb életéhez. 

 

Vigyázz Te is a saját, illetve szeretteid bőrének egészségére! Fedezd fel újra a népi gyógyászatban már régen használt gyógynövényeket és élj a bennük rejlő lehetőségekkel, egészségesebben!

 

További tartalmaink

 

Ha szeretnéd tudni mit mondanak, hogyan vélekednek rólunk mások, akkor itt, a Rólunk írták menüpontban olvashatsz néhány velünk készült interjút, cikket és terméktesztet.

Ismerkedj meg a természet általunk is felhasználtkincseivel és jótékony hatásaikkal külön-külön a 100% természetes menüpontban.

Ha kérdésed van a termékeinkkel kapcsolatban, böngéssz a gyakran ismételt kérdések között a Segítünk választani menüpontban, vagy keress fel bennünket Üzleteinkben vagy Elérhetőségeinken.

Ha további érdekes tartalmakat, cikkeket olvasnál a természetes bőrápolásról, kattints a Blog menüpontra.

 

Olivia Natural Csapata

 

Judit
Judit
Lidi
Lidi
Gabi
Gabi
Mari
Mari
Jutka
Jutka
Kati
Kati

vissza az oldal tetejére