Rózsageránium fürdőgolyó

Finom kényeztetés


Kiszerelés: 140 g

Pezsdítsd fel a mindennapjaidat egy pazar fürdővel! A fürdőgolyóban található szódabikarbóna és kecsketej együttese erős bőrpuhító hatású habot hagy maga után, így a bőröd fürdés közben értékes vitaminokkal és tápanyagokkal telítődik meg, azt követően pedig kellemes tapintású és hidratált lesz. A rózsageránium vagy más néven rózsamuskátli egy rózsára emlékeztető lágy illatú illóolaj, ami nyugtatja és frissíti az elmét és a testet.

Handmade 100% természetes
Mennyiség: db
790 Ft

Még több információ
  • Dobd a fürdőgolyót egy teli kád fürdővízbe, és hagyd, hogy szétpezsegjen.
  • A fürdőgolyó 1 fürdésre elegendő.
  • Mind a száraz, mind pedig a zsíros bőrre jótékony hatással van.
  • Ha nem szeretnéd, hogy a fürdőgolyóban található virágszirmok is szétússzanak a fürdővízben, tedd a fürdőgolyót egy textilzsákba mielőtt bedobnád a fürdővízbe.
  • A fürdőgolyóban található krémes kecsketej tele van vitaminnal (A, B, B2, B6, B12, C, D), ásványi-anyagokkal (kálcium, magnézium és kálium) és rendkívül jól hidratálja a bőrödet.
  • A fürdőgolyó a vízben feloldódva beszínezi azt, és ezáltal a kádon, a bőrödön, illetve a fürdés után a törölköződön is hagyhat színes foltokat, melyek mosással könnyedén eltávolíthatóak. 

Összetétel (INCI)

Sodium Bicarbonate (szódabikarbóna), Acidum Citricum (citromsav), Aqua (víz), Olea Europaea Oil (olívaolaj), Caprae Lac Powder (kecsketejpor), Pelargonium Graveolens Oil (gerániumolaj), Illite (rózsaszín agyag), Rosa spp. Flower Powder (rózsaszirom őrlemény)

Geránium illóolaj
könnyed, lágy és kényeztető
Kecsketej
száraz, dehidratált bőr ellenszere
Olívaolaj
mediterrán selymes csodaolaj

Hozzászólás (0)