Segítünk választani

Segítünk választani
 

Az Olivia Naturalnál elsődleges célunk, hogy minden kozmetikumunk célzatosan alkalmazható legyen a különböző bőrtípusok ápolására, illetve bőrproblémák kezelésére, így támogatva egészségünket külső védelmi vonalunkon keresztül. Weboldalunkon éppen ezért bőrtípus szerint is kategorizáltuk az összes termékünket, az alábbiakban pedig összefoglaltunk néhány GYAKORI KÉRDÉST, melyek további segítséget nyújthatnak termékeink használatának és hatásának megismerésében.

Természetesen, amennyiben nem találsz választ saját kérdésedre vagy problémádra, ne habozz felkeresni bennünket elérhetőségeinken, hogy személyre szabottan is tanácsod adhassunk Neked a választásban! Üzleteinkben szakképzett eladóink is szívesen segítenek megtalálni a számodra tökéletes terméket. Bármilyen bőrtípussal is rendelkezel, az Olivia Natural sokszínű termékpalettája gondol a bőröd egészségére!

Gyakori kérdések

 
 

1. Mit kell tudni a természetes és vegyszermentes bőrápolásról?

Mindenek előtt engedd meg, hogy megosszuk Veled a gondolatainkat a vegyszermentes bőrápolásról

Az emberi bőr anatómiai és élettani tulajdonságai alapjaiban mindenkinél azonosak, azonban a gyakorlatban tapasztalható, hogy a bőr külső adottságai egyénenként igen változatosak lehetnek, melyek kialakulásában számos külső és belső tényező játszik szerepet.

A kozmetikumok tudatos megválasztásával és a natúrkozmetikumok használatával elérhetjük, hogy szervezetünknek kevesebb káros anyaggal kelljen megküzdenie nap mint nap. Számos bőrprobléma már attól is megoldódik, ha a vegyszerekkel teli átlagos kozmetikumokról áttérünk a természetes termékek használatára.

A vegyszermentes bőrápolás alapja a napi rutinba beiktatott, bőrtípusnak megfelelő tisztálkodás (az alapos arctisztítást is beleértve) és a bőr igényeinek megfelelő hidratálás természetes, bőrazonos kozmetikumokkal. Ápoló tulajdonságaikon felül a természetes kozmetikumok gyógyító vagy kényeztető hatásuk miatt is alkalmazhatóak.

Az Olivia Naturalnál már több mint 9 éve – Magyarországon elsők között - készítjük szívvel-lélekkel változatos natúrkozmetikumainkat, melyek egytől egyig 100%-ig természetes alapanyagokból készülnek, nem tartalmaznak mesterséges konzerválószereket, vegyi anyagokat, kőolajszármazékokat, illetve szintetikus szinező- és illatanyagokat.

Kozmetikumaink mindegyike egyedi, kézműves termék, melyeket budapesti műhelyünkben állítunk elő, mindig szem előtt tartva az egyre változatosabb vásárlói igények kielégítését. Kedvező árainkkal pedig bárki számára elérhetővé tesszük az egészséges bőrápolást.

2. Melyik szappant/terméket válasszam ha száraz a bőröm?

1. Melyik szappant/terméket válasszam ha SZÁRAZ a bőröm?

A száraz bőrtípus jellemzői: hámlás, bőrpirosodás, sérülékenység, színtelen-, fakó bőr, húzódó-, viszkető érzések.

Megoldás: A csak természetes összetevőket tartalmazó kozmetikumok használata már sokszor önmagában segíthet, de a legjobb az olyan termékek használata, amelyek regeneráló, erősen hidratáló hatású összetevőket tartalmaznak. Pl.: Olíva olaj, Shea-vaj, Kecsketej, Kakaóvaj.

Natúrszappanjaink közül tökéletes választás számodra a Geránium szappan, az Olíva szappan, a Holt-tengeri iszap szappan, illetve legújabb szappanunk, a Rózsafa borotvaszappan is. Kecsketejes szappanjaink közül pedig bármelyiket választhatod, hiszen mindben megtalálható a tápláló és krémes kecsketej, mely rendkívüli enyhülést hoz a bőrszárazság kellemetlen tüneteire.

Fürdőkozmetikumaink közül válaszd geranium illóolajjal illatosított kakaóvajas és shea-vajas fürdőpralinéinkat, melyek fürdés közben hidratálják a bőrödet, így azt követően nem is lesz szükséged testápolásra.

Mindennapi korlátlan használatra ajánljuk Neked ezeket a termékeinket, melyekkel enyhítheted a bőrödön kialakult tüneteket és a legmegfelelőbb természetes ápolásban részesítheted velük a bőrödet!

További SZÁRAZ bőrtípusra ajánlott termékeink között az alábbi linken böngészhetsz:

http://www.olivianatural.hu/szaraz-bor

3. Melyik szappan/termék a legjobb EKCÉMÁS bőrre?

2. Melyik szappan/termék a legjobb EKCÉMÁS bőrre?

Az ekcémás bőr jellemzői: vörös érdes tapintású foltok a bőrön, erős hámlás és viszketési inger, hólyagok, bőrpirosodás, bőrszárazság.

Megoldás: a csak természetes összetevőket tartalmazó kozmetikumok használata már sokszor önmagában segíthet, de a legjobb az olyan termékek használata melyek magas ásványi-anyag tartalommal, erős bőrpuhító, sebgyógyító és enyhe hámlasztó hatással rendelkeznek, emellett pedig helyreállítják a bőr hidratációját és rugalmasságát. Pl.: Holt-tengeri iszap, Shea-vaj, Homoktövis olaj, Geránium olaj.

Natúrszappanjaink közül tökéletes választás számodra a Geránium szappan, az Olíva szappan, a Holt-tengeri iszap szappan, illetve a Shea-vajas arctisztító szappan. Kecsketejes szappanjaink közül pedig válaszd a Holt-tengeri vagy a Homoktövis kecsketejes szappant! Testápoló termékeink közül a Shea-vajas Ligetszépe Balzsam, illetve Természetes Ápoló Olajaink palettájáról a mandula-, az argán- és ligetszépe olaj művel majd csodát a bőröddel!

Felnőttek és gyerekek számára is mindennapi korlátlan használatra ajánljuk ezeket a termékeinket.

További EKCÉMÁS bőrtípusra ajánlott termékeink között az alábbi linken böngészhetsz:

http://www.olivianatural.hu/ekcemas-bor

4. PATTANÁSOS a bőröm - melyik szappan segít?

3. PATTANÁSOS a bőröm - melyik szappan segít?

Pattanásos bőr esetén több típusú szappant is használhatsz: a Levendula-menta szappanunk abban az esetben lesz hasznos számodra, ha a bőröd zsíros és mellette a pattanások gyulladtak, hiszen a mentaolaj a zsírtermelést csökkenti és leszárítja a pattanásokat, míg a levendula gyulladáscsökkentő és sebgyógyító hatású. Ugyanerre a problémára ajánljuk még Teafa szappanunkat is - válaszd a számodra leginkább tetszetős illatút!

Ha problémás, de inkább kombinált-mitesszeres a bőröd, akkor a Holt-tengeri iszap vagy a Csoki-menta szappanunk nyújt számodra hatékony megoldást!

Mindennapi korlátlan használatra ajánljuk Neked ezeket a termékeinket, melyekkel enyhítheted a bőrödön kialakult tüneteket és a legmegfelelőbb természetes ápolásban részesítheted vele a bőrödet!

További ZSÍROS bőrtípusra ajánlott termékeink között az alábbi linken böngészhetsz:

http://www.olivianatural.hu/problemas-zsiros-bor

5. ZSÍROS bőrre mit használjak?

4. ZSÍROS bőrre mit használjak?

A zsíros bőr tünetei: tág pórusok, zsíros-fénylő bőr, aknék, pattanások, bőrgyulladás, sápadt színű bőr.

Megoldás: A csak természetes összetevőket tartalmazó kozmetikumok használata már sokszor önmagában segíthet, de a legjobb az olyan termékek használata, amelyek fertőtlenítő, gyulladáscsökkentő, mélytisztító hatású összetevőket tartalmaznak, illetve a bőr faggyútermelődését szabályozzák. Pl.: Levendula olaj, Teafa olaj, Borsmenta olaj, Kecsketej.

Natúrszappanjaink közül tökéletes választás számodra a Holt-tengeri iszap szappan, a Körömvirág szappan illetve a Teafa szappan. Kecsketejes szappanjaink közül pedig válaszd a Citromfű Kecsketejes szappant. Természetes Ápoló Olajaink közül a Ligetszépe olaj sebgyógyító és gyulladáscsökkentő hatása művel csodát a bőröddel, illóolajaink közül pedig leginkább a Teafa és a Levendula illóolajakat ajánljuk Neked, melyeket kis mennyiségben akár higítatlanul is használhatsz a bőrödön.

Mindennapi korlátlan használatra ajánljuk Neked ezeket a termékeinket, melyekkel enyhítheted a bőrödön kialakult tüneteket és a legmegfelelőbb természetes ápolásban részesítheted vele a bőrödet!

További ZSÍROS bőrtípusra ajánlott termékeink között az alábbi linken böngészhetsz:

http://www.olivianatural.hu/problemas-zsiros-bor

6. ÉRZÉKENY a bőröm, mely terméketeket használhatom?

5. ÉRZÉKENY a bőröm, mely terméketeket használhatom?

Az érzékeny bőrtípus jellemzői: bizonyos összetevőkre való érzékenység, allergia, erős bőrpirosodás, kiütések, sérülékenység.

Megoldás: A csak természetes összetevőket tartalmazó kozmetikumok használata már sokszor önmagában segíthet, de a legjobb az olyan termékek használata, amelyek kíméletesen ápolnak és nyugtató, gyulladáscsökkentő hatású összetevőket tartalmaznak. Pl.: Levendula olaj, Shea-vaj, kecsketej, Homoktövis olaj, Körömvirág olaj.

Natúrszappanjaink közül tökéletes választás számodra a Levendula szappan, a Körömvirág szappan, az Olíva szappan illetve a Shea-vajas arctisztító szappan. Kecsketejes szappanjaink közül pedig válaszd a Levendula, a Mézes Kecsketej vagy a Homoktövis Kecsketejes szappant. Természetes ápoló olajaink közül a Makadámiadió- és a Mandula olaj alkalmas leginkább érzékeny bőröd ápolására.

Mindennapi korlátlan használatra ajánljuk Neked ezeket a termékeinket, melyekkel enyhítheted a bőrödön kialakult tüneteket és a legmegfelelőbb természetes ápolásban részesítheted vele a bőrödet!

További ÉRZÉKENY bőrtípusra ajánlott termékeink között az alábbi linken böngészhetsz:

http://www.olivianatural.hu/erzekeny-bor

7. Mire jó KECSKETEJ? Miért jó a bőrnek?

6. Mire jó KECSKETEJ? Miért jó a bőrnek?

A krémes kecsketej tele van értékes, tápláló összetevőkkel, melyek az A, B, B2, B6, B12, C, D vitaminok, a kálcium, a magnézium és a kálium. Kíméletesen ápol, hiszen nyugtató és gyulladáscsökkentő hatású összetevőket is tartalmaz.

Kecsketejből készült szappanjaink a száraz, ekcémás, érzékeny és pattanásos bőrre egyaránt jó hatással vannak: száraz bőr esetén bármelyiket választhatod, ekcémás bőrre a Holt-tengeri iszap és Homoktövis szappanunk a leghatásosabb, érzékeny bőrre a Levendula- és a Mézes kecsketej szappan a legjobb gyógyír, a pattanásos bőrön pedig a Citromfű kecsketejes szappan segít leginkább.

A kecsketej szappanjaink mellett megtalálható fürdőgolyóinkban és fürdőtejeinkben is, melyeket számos különböző illatban készítünk a különböző bőrtípusok igényeinek kielégítésére.

További kecsketejes kozmetikumaink között az alábbi linken böngészhetsz:

http://www.olivianatural.hu/index.php?route=product/search&search=kecsketej

8. Hogyan kell használni a SAMPON SZAPPANT?

7. Hogyan kell használni a SAMPON SZAPPANT?

Samponjaink erősen habzó szappanok, melyek kizárólag természetes összetevőkkel tisztítják meg a fejbőrt és a hajat.

Használat: Habosítsd fel a szappant, majd masszírozd a fejbőrödbe és mosd át vele a hajad teljes hosszát. Lúgos kémhatásuk miatt samponszappanjaink használata után javasolt a haj leöblítése enyhén citromos vagy ecetes vízzel, de ezt a lépést kiválthatod, ha a hajmosás után egy természetes összetevőjű hajbalzsammal átmosod újra a hajadat.

Amikor átállsz ennek a samponnak a használatára – különösen hosszú haj esetén, 2-3 alkalom szükséges, amíg a hajad megszokja ezt az új fajta tisztítást. Az első alkalmakkor jobban összeállhat tőle a hajad, azonban 2-3 alkalom után már érezni fogod a különbséget, a hajad sokkal puhább, fényesebb és erősebb lesz.

Ismerd meg különböző samponjainkat az alábbi linken:

http://www.olivianatural.hu/samponok

9. Hogyan alkalmazzam a KRÉMDEZODORT?

8. Hogyan alkalmazzam a KRÉMDEZODORT?

Természetes krémdezodorjaink izzadásgátló hatásuknak köszönhetően 12 órán át védenek a kellemetlen testszagok ellen.

Használat: A tégelyből vegyél ki egy borsónyi darabot és melegítsd fel a kezedben, majd kend a hónaljadra.

A dezodor használatát naponta egyszer vagy maximum kétszer ajánljuk, tiszta bőrön alkalmazva. Napi többszöri használat irritálhatja a bőrt.

Ismerd meg különböző krémdezodorjainkat az alábbi linken: http://www.olivianatural.hu/kremdezodorok

10. Mi az a TESTVAJ? Hogyan kell használni?

9. Mi az a TESTVAJ? Hogyan kell használni?

Testvajaink, vagyis testápoló termékeink két fő összetevője a 100%-ban organikus, finomítatlan, és hozzáadott illatanyag-mentes shea-vaj és kakaóvaj.

Használat közben, a bőrre vékony rétegben felkenve már az ujjak melegétől illetve a test melegétől megolvadnak, és gyorsan beszívódnak a bőr mélyebb rétegeibe is. Kakaóvajaink – így az azzal készült termékeink is - a shea-vajtól természetes, kakaós illatukban, és állagukban térnek el – kissé szilárdabbak, mint a shea-vaj, így jobban formázhatóak, de egy árnyalatnyival nehezebben kenhetőek fel a bőrre.

Testvajaink közül a különböző kiszerelésű shea vajakat és kakaóvajakat tégelyben áruljuk, csakúgy, mint könnyed shea-vajas balzsamjainkat, hiszen ezek könnyedén kenhetőek. Szilárd testápoló vajainkat pedig különböző formákba öntve készítjük. A tégelyes testvajakból ujjaiddal vegyél ki és tenyeredben melegíts fel akkora mennyiséget, amennyire szükséged van, majd kend a bőrödre. Szilárd testápoló vajainkat pedig közvetlenül a bőrödhöz érintve vidd fel rá vékony rétegben, majd masszírozd a bőrödbe.

Minden bőrtípusra ajánljuk a testvajak használatát, de ha száraz, ekcémás vagy bőrkeményedéses a bőröd, akkor rendkívüli eredményt érhetsz el velük, már pár alkalom után. Védenek az időjárás viszontagságaitól, télen megakadályozzák a bőröd kiszáradását, nyáron pedig természetes fényvédő faktorral védenek a napsugárzás káros hatásaitól. Segítőtársaid lehetnek emellett a terhességi csíkok megelőzésében is!

Tárold testvajainkat szobahőmérsékleten, védd őket a közvetlen napfénytől és a hőségtől, mert könnyen olvadnak!

Ismerd meg különböző testvajainkat az alábbi linken:

http://www.olivianatural.hu/testvajak

11. Melyik szappannal lehet ARCOT mosni?

10. Melyik szappannal lehet ARCOT mosni?

Shea-vajas arctisztító szappanunkat kifejezetten az arcbőr finom ápolására fejlesztettük. A shea-vajból és olívaolajból készülő illatmentes arctisztító szappan gyengéden tisztítja, regenerálja és hidratálja az arcbőrödet, miközben hatékonyan távolítja el a sminket és a bőrre rakódott szennyeződéseket. A shea-vaj A, E és F, illetve az olívaolaj A, D, E és F vitamin tartalmának köszönhetően igazi energiabomba a bőröd számára a mindennapos arctisztításban!

Használd minden reggel és este: habosítsd fel a szappant az arcbőrödön, majd most le bő vízzel! Sminklemosásra is alkalmas, azonban a szemet csípheti, így célszerű a szemkörnyék sminklemosására más terméket is használnod!

Ne félj attól, hogy kiszárítja a bőrödet, hiszen összetételét úgy fejlesztettük ki, hogy a legerősebb hidratáló hatású zsírok (olívaolaj és shea-vaj) segítségével finoman tisztítsa és tökéletesen táplálja is a bőrödet! A szappan illatmentes, hogy a legérzékenyebb bőrűek is használhassák, sőt 2 éves kor alatti kisbabák, csecsemők bőrének ápolására is kitűnően alkalmas!

12. KISMAMA vagyok, mely terméketeket használhatom a terhességi csíkok/striák elkerülésére?

11. KISMAMA vagyok, mely terméketeket használhatom a terhességi csíkok/striák elkerülésére?

A terhességi csíkok vagy striák kialakulásában nagy szerepet játszik a genetika is, de a megfelelő és állandó hidratálással javíthatod bőröd rugalmasságát, így az ellenállóbb és könnyebben nyúlik, ahogy a pocakod növekszik, a kisbabád születését követően pedig könnyebben visszanyeri eredeti állapotát.

Erre a célra leginkább natúr shea-vajainkat ajánljuk, hiszen a shea-vaj titka, hogy összetétele sokban hasonlít az emberi bőrt védő természetes emulzió összetételére. Önmagában használható bőrápolóként, így segíti a bőröd tápanyagellátását, hidratációját és rugalmasságának megőrzését, illetve javítja a bőr nyúlásából adódó viszketést is.

Azonban a geránium illóolajat is tartalmazó Shea-vajas Ligetszépe Balzsamot a harmadik hónap után már bátran használhatod a pocakod hidratálására, mely a tápláló shea-vajon kívül sebgyógyító és gyulladáscsökkentő hatású ligetszépe olajat is tartalmaz. Könnyed állagának köszönhetően pillanatok alatt beszívódik a bőrödbe.

Fontos! A fahéj és rozmaring illóolajokat tartalmazó termékeink használatát érdemes a várandóság teljes ideje alatt kerülnöd! 

Babavárás és aromaterápia c. cikkünkben részletesen olvashatsz arról is, hogy milyen natúrkozmetikumokkal és bevált aromaterápiás receptekkel élheted és könnyítheted meg természetes módszerekkel a babavárást. 

13. CSECSEMŐK, KISBABÁK bőrének ápolására milyen termékek használhatóak?

12. CSECSEMŐK, KISBABÁK bőrének ápolására milyen termékek használhatóak?

Kisbabád bőrének ápolásakor a legfontosabb szempont, hogy olyan terméket válassz, ami a legkevésbé allergizál, illetve ami nem irritálhatja az érzékeny bababőrt. Így mindenképpen kerüld az illóolajokkal dúsított termékeket, főleg az első 2-6 hónapban, attól függően, hogy mennyire érzékeny a kisbabád bőre.

Kifejezetten az érzékeny bababőr mindennapos tisztítására és ápolására fejlesztettük ki a HabBaba szappant, mely kizárólag elszappanosított extra szűz olívaolajat, kókuszzsírt és shea vajat tartalmaz, így védi és ápolja a legkisebbek bőrét. Töltsd meg a babakádat szokásos mennyiségű 36-37 fokos vízzel, majd oldj fel benne egy keveset a szappanból, mielőtt megfürdetnéd benne a kisbabádat, vagy külön habosítsd fel a szappant a kezedben és ezzel mosd át a kisbabád testét, ügyelve, hogy ne kerüljön a szemébe, mert csípheti. 

Olíva szappanunk az érzékeny bőrű felnőtteken kívül a kisbabák számára is kíméletes ápolást biztosít fürdéskor, hiszen kizárólag elszappanosított extra szűz olívaolajat és vizet tartalmaz, ezáltal hipoallergén termék. Használd a HabBaba szappannal megegyezően, 36-37 fokos fürdetővízben feloldva. 

A testápolást illetően natúr shea-vajaink tökéletesen alkalmasak a legkisebbek bőrének ápolására is, hiszen a shea-vaj titka, hogy összetétele sokban hasonlít az emberi bőrt védő természetes emulzió összetételére. Ha száraznak érzed a kisbabád bőrét, akkor melegíts fel a tenyeredben egy kávéskanálnyi mennyiséget, és vékony rétegben masszírozd a kicsi bőrébe, akár minden nap a fürdetést követően.

A shea vajon kívül ápoló olajaink közül a Jojoba olajat ajánljuk leginkább a bababőr ápolására, melyet vékony rétegben közvetlenül is felvihetsz a kicsi bőrére.

A fejbőrön kialakuló koszmó megelőzésére, illetve kezelésére is különösen alkalmas a Jojoba olaj. Fürdetés előtt 1 órával vékony rétegben kend be kisbabád fejbőrét az olajjal, ügyelve, hogy ne folyjon a szemébe, majd fürdetéskor egy fürdetőkesztyűvel vagy kis törölközővel óvatosan dörzsöld át a fejbőrét.

Természetes babaápolás c. cikkünkben még részletesebben olvashatsz az érzékeny bababőr természetes kozmetikumokkal történő ápolásáról. 

14. Meddig elég egy SZAPPAN?

13. Meddig elég egy SZAPPAN?

Minden napos használat mellett 60 és 90 grammos szappanjaink 2-3 hétig elegendőek, 120 grammos szappanjaink pedig 3-5 hétig is kitartanak. Egyes szappanjaink jobban, mások kevésbé habzanak, így eltérhet, hogy meddig elegendőek. Ha megfelelően tárolod őket, szavatosságukat a gyártástól számítva 1,5 évig megőrzik. A tárolás során védd szappanodat az intenzív napfénytől, hogy illata és szép színe tartósan megmaradjon. Érdemes olyan szappantartóban tárolnod, amely lyukacsos és kiengedi a felelesleges vizet, így tudod élvezni kedvenc szappanod jótékony hatásait. 

15. ARCÁPOLÁSRA mit ajánlotok?

14. ARCÁPOLÁSRA mit ajánlotok?

Az arcápolás két legfontosabb lépése a tisztítás és a hidratálás, melyre shea-vajas termékeket fejlesztettünk: egy arctisztító szappant, és két különböző könnyed shea-vajas ápoló balzsamot.

Shea-vajas arctisztító szappanunkat kifejezetten az arcbőr finom tisztítására fejlesztettük. A shea-vajból és olívaolajból készülő illatmentes arctisztító szappan gyengéden tisztítja, regenerálja és hidratálja az arcbőrödet, miközben hatékonyan távolítja el a sminket és a bőrre rakódott szennyeződéseket. A shea-vaj A, E és F, illetve az olívaolaj A, D, E és F vitamin tartalmának köszönhetően igazi energiabomba a bőröd számára a mindennapos arctisztításban!

Shea-vajas balzsamjaink könnyed állaguknak köszönhetően pillanatok alatt beszívódnak a bőrbe. A Shea-vajas Ligetszépe Balzsam a virág illatú ligetszépe olaj gyógyító erejével ápolja a bőrt, a Shea-vajas Körömvirág Balzsam pedig gyulladáscsökkentő hatásával kezeli a kiszáradt, érzékeny bőrfelületeket.

Ismerd meg arcápoló termékeinket bővebben:

http://www.olivianatural.hu/arcapolo-termekek

16. TESTÁPOLÓ KRÉMNEK mit ajánlotok?

15. TESTÁPOLÓ KRÉMNEK mit ajánlotok?

Testápoló termékeink a TESTVAJAINK, melyeknek két fő összetevője a 100%-ban organikus, finomítatlan, és hozzáadott illatanyag-mentes shea-vaj és kakaóvaj.

Használat közben, a bőrre vékony rétegben felkenve már az ujjak melegétől illetve a test melegétől megolvadnak, és gyorsan beszívódnak a bőr mélyebb rétegeibe is. Kakaóvajaink – így az azzal készült termékeink is - a shea-vajtól természetes, kakaós illatukban, és állagukban térnek el – kissé szilárdabbak, mint a shea-vaj, így jobban formázhatóak, de egy árnyalatnyival nehezebben kenhetőek fel a bőrre.

Testvajaink közül a különböző kiszerelésű shea vajakat és kakaóvajakat tégelyben áruljuk, csakúgy, mint könnyed shea-vajas balzsamjainkat, hiszen ezek könnyedén kenhetőek. Szilárd testápoló vajainkat pedig különböző formákba öntve készítjük. A tégelyes testvajakból ujjaiddal vegyél ki és tenyeredben melegíts fel akkora mennyiséget, amennyire szükséged van, majd kend a bőrödre. Szilárd testápoló vajainkat pedig közvetlenül a bőrödhöz érintve vidd fel rá vékony rétegben, majd masszírozd a bőrödbe.

Minden bőrtípusra ajánljuk a testvajak használatát, de ha száraz, ekcémás vagy bőrkeményedéses a bőröd, akkor rendkívüli eredményt érhetsz el velük, már pár alkalom után. Védenek az időjárás viszontagságaitól, télen megakadályozzák a bőröd kiszáradását, nyáron pedig természetes fényvédő faktorral védenek a napsugárzás káros hatásaitól. Segítőtársaid lehetnek emellett a terhességi csíkok megelőzésében is!

Tárold testvajainkat szobahőmérsékleten, védd őket a közvetlen napfénytől és a hőségtől, mert könnyen olvadnak!

Ismerd meg különböző testvajainkat az alábbi linken:

http://www.olivianatural.hu/testvajak

17. RÁNCTALANÍTÓ terméketek van?

16. RÁNCTALANÍTÓ terméketek van?

Az arcbőr-, szemkörnyék- és dekoltázs bőrének ráncosodása ellen Természetes Ápoló Olajaink nyújthatnak tökéletes megoldást.

Magas fehérje- és vitamintartalmú Mandula olajunkkal esténként gyengéden masszírozd be az érintett területeket. Ha előtte bevizezed az ujjaidat, gyorsabban felszívódik majd az olaj a bőrödbe.

Az értékes bőrregeneráló Gránátalma magolaj pedig kimondottan arc és dekoltázs környékének öregedése és ráncképződése ellen ajánlott. Mivel kitűnő antioxidáns és gátolja a sejtek öregedését, heti 2-3 alkalommal az érintett területeket pár cseppel kezelve csökkentheted a szem és száj körüli finom ráncokat.

18. Mi az a FÜRDŐPRALINÉ? Hogyan használjam?

17. Mi az a FÜRDŐPRALINÉ? Hogyan használjam?

A fürdőpralinénk egy igazi különlegesség: bonbon formába öntött illatos és ápoló fürdőkozmetikum. A praliné mellett több változatban: fürdőrúd, fürdőszív és fürdőcsokoládé formában is felejthetetlenné teszik minden egyes fürdőzésedet. Két fő összetevőjük a 100%-ban organikus, finomítatlan, és hozzáadott illatanyag-mentes shea-vaj és kakaóvaj.

Használat: Vedd ki a csomagolásból és dobd egy teli kád meleg fürdővízbe, majd hagyd feloldódni. A praliné és a fürdőszív 1 fürdésre, a fürdőrúd 2-3 fürdésre, a csokoládé pedig 6-8 fürdőzésre elegendő.

Fürdőpralinéink különleges ápoló hatása mögött a shea-vaj rejlik, míg fürdőrudainkban, fürdőszíveinkben és fürdőcsokoládéinkban a kakaóvaj felel a bőröd kényeztetéséért. További összetevőként minden ápoló fürdőkozmetikumunkban gyümölcs- vagy virágillatú illóolajakat használtunk, hogy bőröd a fürdés után ellenállhatatlanul illatos legyen.

Használatukkal kiválthatod a testápolást, hiszen a fürdés közben már kellően hidratálják a bőrödet!

Tárold ápoló fürdőkozmetikumainkat szobahőmérsékleten, védd őket a közvetlen napfénytől és a hőségtől, mert könnyen olvadnak!

Ismerd meg különböző fürdőkozmetikumainkat az alábbi linken:

http://www.olivianatural.hu/furdopralinek

19. Mik a legkedveltebb Olivia Natural termékek?

18. Mik a legkedveltebb Olivia Natural termékek?

Magasan a legsikeresebb és a legkeresettebb termékünk natúrszappanjaink közül a Holt-tengeri iszap szappan. Dús ásványi anyag tartalmának és gazdag tengeri só koncentrátumának, nyomelemeinek köszönhetően különleges gyógyírt nyújt a bőrnek, enyhíti a kellemetlen tüneteket, legyen az ekcémára hajlamos, pikkelysömörös vagy akár aknés. Számos vásárlónk küzd hosszú évek óta olyan bőrproblémával, melyre ez a szappan megoldást nyújt, és ezért rengeteg pozitív visszajelzést kapunk rá.

Legnaturálisabb termékünk, az Olíva szappan szintén nagy népszerűségnek örvend, hiszen a legérzékenyebb, legszárazabb bőr számára is megfelelő gondoskodást nyújt. Csupán elszappanosított extra szűz olívaolajat és vizet tartalmaz, ezáltal hipoallergén termék – tökéletes megoldás extra száraz vagy érzékeny bőr, bababőr ápolására, illetve bármilyen allergia vagy autoimmun betegség esetén is.

Egy másik kedvelt natúrszappanunk, a Körömvirág szappan. Rendkívül bőrbarát szappan, mely a leginkább gyulladáscsökkentő hatásáról közismert körömvirág szirmain keresztül fejti ki ápoló és dezodoráló hatását. Könnyű, friss illatát a hozzáadott citronella olajnak köszönheti.

Sampon-szappanjaink közül a legnépszerűbb a Rozmaring sampon, mely a legjobb természetes gyógyír a zsíros és korpás fejbőr tisztítására és ápolására. Ricinus olaj tartalmának köszönhetően úgy tisztítja meg a fejbőrödet, hogy közben hidratálja a hajadat és kiválóan ápolja a hajtöveidet is. A ricinus olaj antibakteriális, természetes lágyító hatású, amely segít megszüntetni a hajhullás elsődleges okait, vagyis a fejbőr pórusait eltömítő szennyeződéseket, illetve baktériumokat.

Kifejezetten vásárlóink igényre fejlesztettük ki természetes krémdezodorjainkat is, melyek jelenleg 4 különböző illatban – köztük illatmentes változatban is – kaphatóak nálunk. Mivel kizárólag szódabikarbónát, shea-vajat, és egy-egy természetes illóolajt tartalmaznak, így egyszerre hidratálnak és fejtik ki nedvességmegkötő hatásukat, viszont nem tömítik el a pórusokat, így az egészségre sem jelentenek veszélyt. Ez különösen fontos az egészségtudatos vevőink számára.

Testápoló termékeink közül natúr shea-vajaink és kakaóvajaink folyamatosan népszerűek, azonban ebben a kategóriában a Shea-vajas körömvirág balzsamunk a vásárlók legnagyobb kedvence. Ezt a könnyed, shea-vajas bőrvédő krémünket a kiszáradt, érzékeny bőrfelületek ápolására fejlesztettük ki, ezért is adtuk hozzá a lágy ápolást biztosító körömvirág olaját. A balzsam ideális az egész testfelület, kezelésére, beleértve az arcbőrt is, a bőrbe felszívódva hosszantartó hidratáló hatást fejt ki.

vissza az oldal tetejére