Selymes spa ápolás csomag

Finom otthoni töltődés


Ha a tisztálkodást nem csak letudni szeretnéd, hanem valódi spa élménnyé varázsolni azt. Mert a tusolás, kádfürdőzés otthon is lehet csodás. A csomag nagyágyúja, a tusolás legújabb generációja a szilárd tusfürdő rejlik, melynek krémes, selymes habzásakor a pezsgő vérnarancs és bársonyos damaszkuszi rózsa intenzív, vibráló illatjegyei kényeztetik az érzékeket. A kényeztető fürdőcsokoládé mélytáplálással, virágos illatokkal ápolja és pihenteti a test mellett a lelket is. A sor egy univerzális Kézmosó szappannal zárul, hogy a mindennapi kézmosást is csodás illóolajok kísérjék. Fertőtlenít, tisztít, ápol.

Handmade 100% természetes Vegán
Mennyiség: db
6,920 Ft

Még több információ
  • A csomag tartalma: Rózsakert fürdőcsokoládé 130 g, Bársonyvirág szilárd tusfürdő 60 g, Kézmosó szappan 90 g
  • A tusolás legújabb generációja a szilárd tusfürdő: nem szappan, de szilárd, nincs műanyag flakon, mégis teljes a tusfürdő élmény. Megalkottuk az első szilárd tusfürdő családunkat, melyben az intenzív illatélmény, és a krémes, selymes habzás adja az egyedi végeredményt: a kellemes bársonyos bőrt. Értékes és gazdagon tápláló kókuszolajjal, gyengéd 100% természetes növényi tenziddel tisztítja és hidratálja a bőrt. Habzáskor a pezsgő vérnarancs és bársonyos damaszkuszi rózsa intenzív, vibráló illatjegyei kényeztetik az érzékeket.
  • Egyedi megjelenésű fürdőcsokoládéink azért születtek, hogy mélytáplálással, finom illatokkal ápoljanak és pihentessék a testet, lelket. Alapjuk az önmagában is nagyszerű, telítetlen zsírsavakban, antioxidánsban és vitaminokban gazdag kakaóvaj, amely javítja a bőr tónusát, csökkenti a kiszáradást, táplál, puhít, hidratál.
  • Kézmosó szappan: A benne található levendula-, citrom, eukaliptusz és teafa olajak egytől egyig antivirális és fertőtlenítő hatással bírnak, így egy szappanba zárva nyújtják a lehető legjobb természetes higiéniát, további értékes összetevőinek köszönhetően pedig kézmosás közben ápolják is a kezet és nem hagyják kiszáradni. 

Összetétel (INCI)

A csomag tartalma: Rózsakert fürdőcsokoládé 130 g, Bársonyvirág szilárd tusfürdő 60 g, Kézmosó szappan 90 g

Geránium illóolaj
könnyed, lágy és kényeztető
Kakaóvaj
bőrpuhító, tápláló és fényvédő
Vérnarancs
fanyar gyümölcsös, energetizál

Hozzászólás (0)