Selymes tapintás tudatos hajápolással

2023. március 07.

Természetes alapanyagokkal, szilárd formában

A hajunk nem véletlenül a koronánk. Jó esetben. Annak ápoltsága a magabiztos kisugárzás egyik fontos alapköve. Fénye, tapintása magáért beszél. Ahhoz, hogy ezt támogassuk több lépéses hajápolási rutint javasolt felállítani, az arcunk ápolásához hasonlóan. Nem beszélve arról, mekkora szüksége van erre egy hosszabb tél után, ahol az időjárás kint is, bent is megviselheti.

Annak ellenére, hogy a natúrkozmetikumok jótékony hatásai egyre szélesebb körben nyernek teret magunknak, a hajápolásban még mindig vannak fenntartások, vagy egész egyszerűen nem volt opció. Eddig.

A haj, bőrünkhöz hasonlóan természetes anyagokkal lehet igazán tündöklő, ápolásához megalkottuk a legtökéletesebb elemeket, melyek fejlesztése során sem az összetevőkben, sem a formában, használhatóságban nem kötöttünk kompromisszumot:

Új generációs szilárd formula, csak értékes, gazdagon tápláló, természetes összetevőkkel, vegán, környezetbarát kivitelben.

Ne keressetek tovább, le a kemikáliákkal, fel a természetadta finomságokkal. Az eredmény látványos, pár használat után már tapintható.

Íme a rutin, ami megváltoztatja a hajatok életét:

 

1 lépés: Szilárd samponos hajmosás

Ragyogóvá és könnyűvé teszik a hajat, minden hajtípusra és hajhosszra használhatóak, válaszd a hozzád legjobban illőt!

A gazdaságos és új generációs szilárd samponok a folyékony samponok környezetbarát alternatívájaként értékes olajokkal, lebomló növényi összetevőkkel és gyengéd, felületaktív anyagok keverékével táplálják, tisztítják meg a hajat és a fejbőrt.

A kókuszból származó bőrbarát tisztító tenzid puhává és fényessé teszi a hajat, a növényi keratin intenzív kondicionáló, belülről erősíti és kívülről védi a hajszálakat, helyreállítja a haj töredezettségét és rugalmasságot ad neki. Az extra táplálást a Könnyed, selymes kókuszolaj olaj adja.

SZUPERZÖLD - Minden egyes szilárd samponunkkal kisebb ökológiai lábnyomot hagysz magad után, hiszen műanyag flakon nélküli, gyorsan lebomló, tele tápláló és kényeztető növényi összetevőkkel.

 

2. lépés Szilárd hajkondicionáló balzsam

100%-ban természetes összetételű szilárd hajkondicionáló balzsam gazdagon tápláló olajokkal: selymes kókuszolajjal és kakaóvajjal a hajszálak táplálásáért és ragyogásáért. 

A természetes és egészséges szerkezetért kizárólag növényi eredetű összetevők felelnek, köztük a hajkondicionáló BTMS* és a panthenol, melyek nyomán a haj lággyá, könnyen kifésülhetővé és egészségesen ragyogóvá válik, a változás pedig használat után azonnal érezhető. Könnyen kiöblíthető, még könnyebben fésülhető. Csökkenti a haj szárazságát, regenerálja a fürtöket, a normál mellett a göndör hajtípusra is tökéletes választás. A folyékony hajbalzsamok növényi és környezetbarát alternatívája, még egy lépéssel közelebb a fenntartható jövő felé.

Extra tipp: Nagyobb mennyiségben pakolásként is alkalmazható. Kend fel a hajadra gazdagon, majd jól masszírozd bele! Hagyd rajta a hajadon, legalább fél órát, majd jöhet az alapos öblítés.

Minden hajtípusra, és természetesen ez is vegán.

 

Extra lépés: Hajápoló szérum egzotikus olajakkal

Ápold és regeneráld hajadat a legértékesebb, egzotikus növényi olajok erejével!

A különleges hajápoló olajkeverék természetes megoldást jelent a száraz, fakó és fénytelen haj kezelésében. Az édeskés illatú szérum természetes ragyogást és selymes puhaságot biztosít a hajnak, miközben táplálja és helyreállítja a sérült, töredezett hajszerkezetet. Főbb alapanyagai a regeneráló, könnyen felszívódó kukui dió olaj, az illatos Monoi de Tahiti olaj, és a tápláló hajvégápoló brokkoli magolaj. 

Önts pár csepp szérumot a tenyeredbe, majd oszlasd el a frissen mosott nedves, vagy száraz hajon, különös tekintettel a hajvégekre, de a hajtőt kihagyva. Használat után nem kell lemosni! Alkalmazd akár minden hajmosás után.