Szappanfalatkák csomag

Illatozó szappanvég válogatás


Kiszerelés: 250 g

Nem tudod melyik szappanunkat szeretnéd kipróbálni? Akkor próbálj ki egyszerre sokkal többet! Fedezd fel aromaterápiás szappanjaink legjavát, szemezgess mini kollekciónkból, amelyet a műhelyünkben főzött szappanvégekből véletlenszerűen válogattunk össze. Miközben a bőrödet kényezteted, megtalálhatod kedvenceidet falatnyi szappanjaink kipróbálásakor, ráadásként pedig a hulladékmentességünket is segítheted! 

Handmade 100% természetes
Mennyiség: db
1,690 Ft

Még több információ
  • A csomag összesen 250 g szappanvéget tartalmaz, az Olivia Natural tejles szappankínálatából véletlenszerűen válogatva. A darabszám a különböző csomagokban eltérő lehet, mivel kisebb-nagyobb szappanvégek, azaz eltérő súlyú szappan szeletek keletkeznek a gyártás során. 
  • A pici szappanmaradványokhoz használj szappanzsákot, hogy maradéktalanul elhasználhasd a végeket. A szappanzsák ráadásul gazdaságosabbá teszi a szappanhasználatot, mivel könnyebben felhabzik és ezáltal kevesebb használódik el, egy fürdés alkalmával.

Összetétel (INCI)

Sodium Cocoate, Sodium Palmate, Sodium Heliate, Sodium Castorate, Sodium Olivate, Aqua, Glycerin** , Továbbiak: Természetes illóolajok*, Természetes színezékek*, Ápolóolajak vagy vajak*, Növényi szirmok*, Egyéb egyedi összetevők*. * A különböző típusú szappanjaink további összetevőiről honlapunkon találhatsz pontos tájékoztatást. ** Az elszappanosodási reakcióban természetesen keletkezik.

Kókuszzsír (kókuszolaj)
védelmező és bőrerősítő
Olívaolaj
mediterrán selymes csodaolaj
Napraforgóolaj
lágyító és tápláló

Hozzászólás (0)