Szegfűszeg narancs szappan

Varázslatos téli illatbomba, bőrnyugtató hatás


Kiszerelés: 90 g

Klasszikus illatkompozíció a boldogsághormonok fokozására! A narancs- és a szegfűszeg olajak illata télen igazi ünnepi varázslattal, nyáron pedig a nagymama hideg gyümölcslevesének illatát megidézve keltik életre a fürdőszobádat. Bármikor használod az év során, minden évszakban pezsdítően hat a szervezetedre. A szegfűszegolaj antiszeptikus és gyulladáscsökkentő hatású, a narancsolaj pedig vérkeringést fokozó tulajdonságával élénkít, és visszaállítja a száraz vagy a zsíros bőr egyensúlyát. Fantasztikus illata javítja a kedélyállapotot, igazi felüdülést biztosít a használat során.

Handmade 100% természetes Vegán
Mennyiség: db
1,390 Ft

Még több információ
  • Annak ellenére, hogy a szappan illata a télre emlékeztet, frissítő hatásai miatt egész évben ajánljuk a használatát, hiszen minden évszakban üdítően hat a szervezetedre.
  • 100% természetes, organikus, kizárólag bőrbarát összetevőket tartalmazó szappan, amelyet minden bőrtípusra szeretettel ajánlunk!
  • Ez a különleges illatú szappan nem tartalmaz semmilyen állati eredetű összetevőt, tisztán növényi, vegán szappannak minősül.
  • A jó minőségű, ellenőrzött narancsolaj megázás, feszültség, stressz, emésztési zavarok kezelésére és általános nyugtatóként, gyulladásgátlásra, fertőtlenítésre, és bőrnyugtatásra használható.
  • A szegfűszegolaj antiszeptikus és erősen gyulladáscsökkentő hatással bíró alkotóeleme szappanunknak, amely segíthet kiegyensúlyozni a bőrünk felborult egyensúlyát.
  • Különlegesen dús habzás, amely használat közben mélyen táplálja és regenerálja a száraz, dehidratált bőrt!
  • Termékeinknél minden esetben figyelünk a fenntarthatóságra, így ez a szappanunk is RSPO pálmaolaj felhasználásával készül! A Fenntartható Pálmaolaj Kerekasztal (RSPO - Roundtable on Sustainable Palm Oil) 2004-ben jött létre, és gondoskodik például arról, hogy a pálma ültetvényeken dolgozó embereknek jobb munka- és megélhetési körülményei legyenek. Az RSPO tanúsítvány szavatolja, hogy a pálmazsír előállításához nem kerülnek újabb erdőterületek kivágásra, valamint biztosítják az ültetvényen dolgozó munkások és a környező lakosság alapvető jogait. 

Összetétel (INCI)

Sodium Cocoate (elszappanosított kókuszzsír), Sodium Palmate (elszappanosított pálmazsír), Sodium Heliate (elszappanosított napraforgóolaj), Aqua (víz), Eugenia Caryophyllata Oil (szegfűszeg illóolaj), Citrus Aurantium var. Dulcis (Sweet Orange) Peel Oil (narancsolaj), CI 75120 (Annatto) (narancssárga színezék).

Kókuszzsír (kókuszolaj)
védelmező és bőrerősítő
Szegfűszeg illóolaj
gyulladáscsökkentő és csillapító
Narancsolaj
vitalizáló, energetizáló

Hozzászólás (4)