SZEPTEMBERI KUPONNAP A MAMMUTBAN

2020. szeptember 09.

Legyen ez az ősz természetesen kényeztető! Egy különös és furcsa nyár után beköszöntött a ragyogó ősz, sok-sok napsütéssel és kiránduló idővel. Ezzel együtt egy újabb évszak vette kezdetét, vele együtt az arc-és testápolás mikéntje is változik. Már nem elég a fény- és bőrvédelemre helyezni a hangsúlyt, mostantól szükséges a táplálóbb, mélyebb hidratálást és bőrregenerálást középpontba helyező termékek használata!

Szerezd be most az őszi bőrápolás alapkellékeit 20% kedvezménnyel üzletünkben a Mammut kuponnap keretében és élvezd ősszel is az egészségtől ragyogó bőrt!  

KUPONKEDVEZMÉNY érvényessége: 2020. szeptember 10. CSÜTÖRTÖK, csupán 1 napon keresztül*  
Kedvezmény mértéke: 20%

Mutasd be a kupont és élvezd ősszel is az egészséges, ápolt bőrt! Gondoskodj a kedvenc szappanjaid és bőrtápláláló termékeid beszerezéséről kedvezményesen!

RÉSZLETEK*:
Kupon ellenében minden teljes áru termékre 20% kedvezmény vehető igénybe a Mammutban lévő üzletünkben 2020. június 25. csütörtökön.

A 20% kedvezmény minden teljes árú termékre érvényes a kupon ellenében a készlet erejéig. Más kedvezménnyel és akcióval nem vonható össze. Egy vásárlás alkalmával egy kupon váltható be. Színes és fekete-fehér nyomtatásban, okostelefonon, elektronikusan bemutatva is érvényes. A kupon átadására nincs szükség az érvényesítéshez. Ez a lehetőség csak az üzletben, személyes vásárlás alkalmával egy napig érhető el. 

Várunk szeretettel! A kupont és/vagy a telefonodat pedig ne felejtsd otthon!

Szeretettel vár:

az Olivia Natural csapata