Teafa szappan

Frissítő szappan a problémás bőr ápolására


Kiszerelés: 120 g

A problémás bőr nem probléma többé! Az egyik legsokoldalalúbb gyógynövényolajból készült szappan anélkül nyugtatja és kezeli a problémás bőrt, hogy kiszárítaná azt. A teafa olaj ugyanis rendkívül hatásos és sokoldalú emiatt igazi kincsként tartják számon a természetes házi patika kellékei között. 100% természetes alapanyagokból készült, organikus kézzel készített szappanunk antibakteriális és antiszeptikus hatása miatt alkalmas az elzáródott pórusok tisztítására, fertőtlenítésére és megelőző ápolására. Az erősen fűszeres, friss, mentára emlékeztető illatú teafa szappan rendszeres használatával csökken a bőr túlzott faggyútermelődése, ezért ha gyulladt, problémás a bőröd, rendkívül gyors megoldást találhatsz ebben a szappanban!

Handmade 100% természetes Vegán
Mennyiség: db
1,490 Ft

Még több információ
  • Fertőtlenítő hatású: Baktérium, gomba és vírusölő is egyszerre, ezért kézmosásra is kiváló.
  • Rendkívül erős gyulladáscsökkentő és sebgyógyító hatású, a test teljes felületén kíméletesen használható.
  • Leégés, bőrviszketés, rovarcsípés esetén is hatásosan csillapítja a kellemetlen tüneteket.
  • Az egyik első számú megoldás az akne és pattanások kezelésére. 
  • Friss, tiszta illata nyugtató, koncentrációképesség növelő, vitalizálja a gondolatokat.
  • Rendkívül hatásos izzadás és testszag ellen: mivel a kellemetlen illatokat egy olyan baktérium növekedése okozza, amely a bőrön és a ruhákon található, ezért a teafaolaj szappan használatával nagymértékben csökkenthető ezeknek a baktériumoknak a terjedése. A teafaolaj antimikrobiális tulajdonsága meggátolja a baktériumok növekedését és elpusztítja a már létező baktériumokat is. 
  • Ez a különleges illatú szappan nem tartalmaz semmilyen állati eredetű összetevőt, tisztán növényi, vegán szappannak minősül.
  • Gyermekek számára az illóolaj tartalom miatt a használata 2 éves kor feletti ajánlott!
  • Különlegesen dús habzású, amely használat közben mélyen táplálja és regenerálja a száraz, dehidratált, gyulladt bőrfelületet!
  • Termékeinknél minden esetben figyelünk a fenntarthatóságra, így ez a szappanunk is RSPO pálmaolaj felhasználásával készül! A Fenntartható Pálmaolaj Kerekasztal (RSPO - Roundtable on Sustainable Palm Oil) 2004-ben jött létre, és gondoskodik például arról, hogy a pálma ültetvényeken dolgozó embereknek jobb munka- és megélhetési körülményei legyenek. Az RSPO tanúsítvány szavatolja, hogy a pálmazsír előállításához nem kerülnek újabb erdőterületek kivágásra, valamint biztosítják az ültetvényen dolgozó munkások és a környező lakosság alapvető jogait. 

Összetétel (INCI)

Sodium Cocoate (elszappanosított kókuszzsír), Sodium Palmate (elszappanosított pálmazsír), Sodium Heliate (elszappanosított napraforgóolaj), Aqua (víz), Melaleuca Alternifolia Leaf Oil (ausztrál teafaolaj), Lavandula Officinalis Oil (orvosi levendulaolaj), Capsicum Annuum Powder (közönséges paprikakivonat)

Teafa olaj
fertőtlenítő és gyulladáscsökkentő
Kókuszzsír (kókuszolaj)
védelmező és bőrerősítő
Napraforgóolaj
lágyító és tápláló

Hozzászólás (6)