Téli kedvencek a boldog bőrért

2021. február 18.

Ha bőrünk ápolásáról van szó, jellegzetességeink és bőrtípusunk mellett az első, amit nem lehet figyelmen kívül hagyni, az az idő. Unalomig ismételt téma, de nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy rutinunkon szezonálisan változtatni kell. A fűtési szezon, a szél, az extrém hideg mind-mind tehet arról, hogy bőrünk egyre dehidratáltabb, szárazabb, érdesebb lehet. És ez a szó legszorosabb értelmében lavina: egyenes út a még mélyebb ráncok, szarkalábak visszafordíthatatlan mélyedésibe.Ilyenkor jön el a mélytápláló hatóanyagok fénykora, hogy mire kitavaszodik, nyomdafestéket tűrő hangnemben tudjatok nyilatkozni önmagatok tükörképéről.

Mert a bőr a legfontosabb védőpajzsunk, és a legérzékenyebb indikátorunk is: ahogyan a bajt is azonnal jelzi, a megfelelő, célzott táplálásért is látványosan hálás lesz.

Olyan termékeket gyűjtöttünk csokorba, ami a teljes test intenzív ápolásáról gondoskodik hajunktól a lábunkig.

Vegyszermentesen, természetesen, hóban is, fagyban is, mindig is!


HOMOKTÖVIS TESTVAJ – A teljes test védelméért

Testvajunk extra erős táplálást jelent akár az extra száraz, ekcémás bőrnek is. Fő hatóanyaga a homoktövis olaj, és az isteni sheavaj. Véd az időjárás viszontagságaitól, megakadályozza a bőr kiszáradását a legextrémebb körülmények között is. Zsíros és sűrű textúrájának köszönhetően jobban táplál, és mélyebb rétegekben is erőteljesen hat. A bőrön védőréteget képez, ami garantálja a hosszabb hidratáló hatást.


AVOKADÓ SZAPPAN – A mindennapos hidratálásért

Univerzális szappan, minden nemnek és korosztálynak. A benne található avokádó vajnak köszönhetően használat közben extra selymes habot képez, ezzel finoman hidratáltá a bőrt. A hozzáadott eukaliptusz és citrom kettőse pedig frissíti az elmét és a testet. Mindennapos használatra ajánljuk, bármely bőrtípusra.


SUGÁRZÓ TINCSEK SZILÁRD SAMPON – A haj vitalizálásáért

Télen a hajunk is szárazabb, a szél, a zord időjárás és a téli sapka hordás sem tesz jót a hajnak: elvékonyodik, könnyebben töredezettebbé válik. Erre ajánljuk új generációs, vitalizáló szilárd samponunkat, ami új életre kelti a fénytelen, töredezett száraz hajat. Értékes olajok, lebomló növényi összetevők, amiért fejbőrötök, hajkoronátok, és a bolygó is hálás lesz.

 
KÉZMOSÓ SZAPPAN – A kéz puhaságáért

A hidegtől és sok fertőtlenítéstől kiszáradt kezünk állapota gondos választást igényel. Kifejezetten a kéz fertőtlenítésére, tisztítására és hidratálására fejlesztett kézmosó szappanunkat bátran ajánljuk - 100 %-ig természetes ápoló olajokat tartalmaznak, így az alapos kézmosás egyszerre eredményez tiszta kezet és puha bőrt. 
NAPPALI ARCKRÉM Q10 koenzimmel és szilvamagolajjal – Az arcbőr táplálásáért

Mindenkori kedvenc krémünk a téli időszak ápoló csomagjának kiemelten fontos eleme. Gazdag és dús textúrájú, intenzív hidratáló hatását pedig az értékes olajok, a sheavaj és a hylauronsav együttesen biztosítják.