TERMÉSZETES FIATALSÁG TÉLEN IS!

2017. november 30.

*********************************************************

Kövesd téli testápolási tippjeinket, hidratáld a bőrödet természetes, ápoló összetevőket tartalmazó natúrkozmetikumokkal, és felejtsd el a száraz, öregedő és fakó bőrt!

Arcápoló termékeink, amelyek a természetes fiatalság jegyében készültek, a legértékesebb bio növényi olajok és összetevők egyedülálló keverékével garantálják a sugárzóan egészséges és fiatalos arcbőrt. Még a legnagyobb téli hidegben is. 

Mindenki tudja, de nem mindenki veszi figyelembe...

A téli időszakban nélkülözhetetlen a bőr hidratálása, reggeli és esti krémezése! Míg nyáron elég egy könnyű hidratáló, és esetenként nem is igényli a bőrünk a kétszeri krémezést - mivel a faggyú fokozott termelődése zsírosan tartja az arcbőrt - addig a téli bőrápolásnál fontos, hogy az éjszakai krémünk egy testesebb és zsírosabb krém legyen, hogy éjszaka regenerálódni tudjon a napközbeni viszontagságoktól.

Kizárólag természetes összetevőink és értékes hatóanyagaink segítségével Az Olivia Natural Nappali hidratáló arckrém és Arcápoló szérum Q10 koenzimmel és szilvamagolajjal minden bőrtípusnak megfelelő ápolást biztosít a hétköznapokban, legyen szó normál, száraz, vízhiányos vagy érzékeny bőrről.

Különlegesen értékes hatóanyagainak köszönhetően arcápoló termékeink felveszik a harcot a bőr öregedésének külső jeleivel és segítenek megelőzni a ráncok kialakulását, hogy a bőr hidratált, feszes és kiegyensúlyozott legyen. 

Melyek ezek a különleges és értékes alapanyagok, amelyek mindezt biztosítják? 
Szilvamagolaj, Acmella kivonat, Q10 koenzim, bio Argánolaj, bio Jojobaolaj, Fair trade & bio Sheavaj, Hylauronsav 

Csupa nélkülözhetetlen hozzávaló, melyektől nemcsak a felszínen, hanem a bőr mélyebb rétegeiben megtelik a bőr élettel. 

VÁLASZD A TERMÉSZETESEN FIATALT BŐRT, BALLA ESZTER AJÁNLÁSÁVAL!