TÖBBFUNKCIÓS ARCÁPOLÁS, BALZSAMOS BŐRTÁPLÁLÁS

2021. október 28.

Balzsamaink szuperereje az alapjukként szolgáló sheavajban rejlik. Ez a csodálatos természetes alapanyag biztosít arról, hogy bármely bőrfelületen tökéletes hatást fejt ki, mert összetétele nagyon hasonló a bőr védőrétegéhez. Használható égési sérülések gyógyítására, a sebek, a hegek, a bőrgyulladások, a pikkelysömör, a korpásodás és a várandósság okozta stríacsíkok kezelésére is. A sheavaj képes csökkenteni a ráncokat, mivel hidratálja a bőrt elősegítve a sejtek megújulását és fokozódó munkáját. Ez az alapunk.A sheavaj tehát önmagában is fantasztikus, de ha erejét különböző tiszta olajokkal fokozzuk, és szegmentáljuk, speciálisabb problémákra, speciálisan ezekre fejlesztett krémeket kaptok. Nem utolsó sorban pedig annak állagát is kenhetővé varázsolja már szoba-hőmérsékleten is.

Balzsamaink ennek jegyében készültek, körömvirág, levendula, jojoba és ligetszépe olaj hozzáadásával a hosszan-tartó, természetes hidratálásért, és az univerzális ápolásért.

Univerzálisak, mert a test minden részén használhatók. Kifejezetten arcra is ajánljuk, így bátran válasszátok őket arcápolási rutinotok részeként, melyben gyakorlatilag a klasszikus hidratáló krémek szerepét veszik át a tisztítás, tonizálás, szérumozás, hidratálás négyesben.

Tegyetek egy próbát, és válasszatok a nektek tetsző balzsamos csodaszerből!


Körömvirág balzsam shea vajjal
Körömvirág balzsamunkat elsősorban a kiszáradt, érzékeny bőrfelületek ápolására fejlesztettük ki, ezért is adtuk hozzá a lágy ápolást biztosító körömvirág olaját. A körömvirág áldásos hatásait szinte senkinek sem kell bemutatni, de legelőnyösebb tulajdonsága mégiscsak az, hogy képes regenerálni a bőr savvédő rétegét. A balzsam ideális az egész testfelület, kezelésére, beleértve tehát az arcbőrt is, a bőrbe felszívódva hosszan-tartó hidratáló hatást fejt ki.


 

Levendula Testápoló Balzsam
Nyugtató és gyógyhatású, mely elsősorban levendula- és jojoba olaj tartalmának köszönhető. Gyógyír a legkisebbek sebes bőrére, a nagyobbak pattanásaira és aknéira, de akár a gyulladt, vagy napégéses bőrnek is megnyugvást nyújt. Mehet arcra bátran, minden nap! A legjobb természetes ápolószer, ami csak a bőrötökkel történhet! Kicsi kompakt, és családi kiszerelésben is!


 

Ligetszépe balzsam shea vajjal
A parlagi ligetszépe növény magjából kinyert olajat már a dél-amerikai indiánok is előszeretettel használták számos bőrbetegség, illetve kisebb sebek, horzsolások kezelésére, valamint a hámló, problémás már-már pikkelyes bőrfelület táplálására. Mindennapos használatával elősegíti a bőrfelület regenerálódását és csökkenti a bőrszárazságot, illetve a gyulladást, emellett jelentősen javítja az ekcéma és a bőrallergiák tüneteit.