TOP 5 Nyári választás

2018. június 22.

A nyár kihagyhatatlan kellékei, hogy frissnek, üdének, ápoltnak érezzétek Magatokat a legnagyobb kánikula idején is. 

  1. Krémdezodor a kedvenc illatodban: egész napos hatékonyság, kellemetlen szagok nélkül, csak természetes összetevőkkel.
  2. Nyár esti frissítő zuhanyzás Csoki-menta szappanunkkal: hűsít, ha pihenni térsz, pörget, ha az éjszakát választod. Uniszex kedvenc.
  3. Csoki-menta ajakbalzsam: a napfény, a víz, -legyen édes vagy sós- az arcbőrünk mellett az ajkunk finom bőrére is hatással van. Ápoljátok a már jól bevált csoki-menta kombóval, ajakbalzsam formátumban! Finom hidratálás, nyáron is!
  4. A nyár legnagyobb slágere, a nappali felfrissülés biztos záloga a Rózsa Virágvíz: üde permet, illat az arcra és a testre - hidratálja és felüdíti az arcbőrt. Arclemosáshoz, smiklemosáshoz is használhatjátok. Tonizál és szép tónust ad a bőrnek, illatot a hajnak, és üdeséget a megjelenésnek.
  5.  Homoktövis testvaj a homoktövis olajával, avagy a bőr örgedésének legjobb ellenszere. Rendszeres használata egyenletes és szép barnulást tesz lehetővé, krémes állagát és felszívódását pedig a shea vaj támogatja. Elengedhetetlen tápanyag forrás bomba: C és E vitaminok, eszenciális omega 3 és 6 zsírsavak és még ezernyi áldásos hatás.

Vértezzétek fel magatokat, és élvezzétek a nyarat, úgy, hogy testetek-lelketek ápolt és friss lesz a legextrémebb kánikulában is!

Csak természetesen! :)