ÜDÍTŐ NYÁRI ÚJDONSÁGAINK

2019. július 29.

Bőrbarát és 100% természetes fürdőgolyóink mostantól 2 új illatban és megújult selyempapír csomagolásban!

Az Olivia Natural elkötelezett híve a bolygó tehermentesítésének, így örömmel mutatjuk be megújult külsejében imádnivaló fürdőgolyó bombáinkat! Szeretnivaló design, selyempapírba csomagolt, masnival átkötött, kis kártyás csomagolás: ezekkel a kis elegáns fürdőgolyókkal azonnal meg akarod ajándékozni magad és a szeretteidet!

Egy igazi otthoni élményfürdő pezsdítő golyó formátumban.

A már jól ismert illatok mellett 2 újdonsággal: válaszd az energikusan tápláló pálmarózsa-narancs, vagy a különlegesen friss, érzéki illatával magával ragadó bergamott-citrom fürdőgolyónkat!

 

BERGAMOTT & CITROM FÜRDŐGOLYÓ
Üde frissesség, gyümölcsös aromák

A fürdőgolyóban található szódabikarbóna és kecsketej együttese erős bőrpuhító hatású habot hagy maga után, így a bőröd fürdés közben értékes vitaminokkal és tápanyagokkal telítődik meg, azt követően pedig selymes tapintású és hidratált lesz. A bergamott illóolajával készített fürdőgolyónk a jókedv fürdőbombája: gyümölcsös és friss bergamott olaj tartalma egyszerre derít jókedvre és nyugtat, oldja a szorongást.

 

PÁLMARÓZSA & NARANCS FÜRDŐGOLYÓ
Fűszeres aromák

A fürdőgolyóban található szódabikarbóna és kecsketej együttese erős bőrpuhító hatású habot hagy maga után, így a bőröd fürdés közben értékes vitaminokkal és tápanyagokkal telítődik meg, azt követően pedig selymes tapintású és hidratált lesz. Az édeskés, de nagyon nőies pálmarózsa, a frissítő narancs és a fűszeresen frissítő zsálya aromái különleges illatkombinációjával elvarázsolnak, miközben vitalizálnak, felfrissítenek és megnyugtatják a bőrt. A végeredmény? Hidratált, táplált és regenerált bőrkép.