ÚJ BOLTI HŰSÉGKÁRTYA RENDSZER

2018. október 01.

MEGÚJULT AZ OLIVIA NATURAL ÜZLETÉBEN ELÉRHETŐ HŰSÉGKÁRTYA PROGRAM!

Még jobb, még szebb, még egységesebb! 

Az új programban mostantól egységesített formában, egyenértékű kedvezményt kínálunk leghűségesebb vásárlóinknak!

Kérd ki új kártyádat MOST üzletünkben és kezd el gyűjteni a pecséteket a mielőbbi kedvezményes vásárlásért! Az új hűségkártya program 2018. október 1.-től indult és visszavonásig érvényes. Az új programba történő jelentkezés egyetlen feltétele a hűségkártya igénylése üzletünkben, a részvételhez tehát kérd megújult hűségkártyánkat Eladóinktól!

HOGYAN MŰKÖDIK?

minden elköltött 2000 Ft után  = 1 pecsét

9 pecsét  után = -15% kedvezmény 

Egységesített rendszerünkben mostantól minden elköltött 2.000 Ft után adunk egy darab hűséget szimbolizáló pecsétet, üzletünkben történő vásárlásaid alkalmával. Így akár egy vásárlás alkalmával több pecsét is gyűjthető attól függően milyen összegben vásárolsz üzletünkben. A Kártyabirtokos saját, érvényes hűségkártyája birtokában, annak bemutatásával az alábbi módon gyűjtheti tehát a pecséteket:

Pecsétek számának alakulása a vásárlás értéke szerint:

         1 – 1.995 Ft   közötti vásárlás esetén NEM jár pecsét,

  2.000 – 3.995 Ft   közötti vásárlás esetén 1 pecsét,

  4.000 - 5.995 Ft    közötti vásárlás esetén 2 pecsét,

  6.000 - 7.995 Ft    közötti vásárlás esetén 3 pecsét, 

  8.000 - 9. 995 Ft   közötti vásárlás esetén 4 pecsét,

10.000 - 11.995 Ft  közötti vásárlás esetén 5 pecsét,

12.000 - 13.995 Ft  közötti vásárlás esetén 6 pecsét, 

14.000 - 15.995 Ft  közötti vásárlás esetén 7 pecsét, 

16.000 - 17.995 Ft  közötti vásárlás esetén 8 pecsét, 

18.000 - 19.995 Ft  közötti vásárlás esetén 9 pecsét jár.

A pecsétek kiadásánál a magyar forgalomban lévő pénznemhez tartozó kerekítési szabályok mérvadóak. Tehát egy 3995 Ft összegű készpénzes vásárlásnál még egy pecsét jár, viszont egy 3997 Ft-os vásárlási végösszegnél ahol a vásárló készpénzben 4000 Ft-ot fizet már a 2 pecsétes szabály van érvényben. Bankkártyás fizetés esetén minden esetben a bankkártyáról levont összeg számít a hűségpecsétek számításánál.

További feltételek:

20.000 Ft értékű vagy azt meghaladó vásárlásnál további pecsétek gyűjtése megkezdhető a következő hűségkártyán.

Az akciós termék/ek vásárlása a hűségpecsét megszerzését nem befolyásolja, az kizárólag a vásárlás végösszege alapján kerül kiszámításra.

Utólagos pecsét jóváírásra nincs lehetőség! A vásárlás alkalmával bemutatott és átadott hűségkártya a pecsét megszerzésének feltétele. Ha vásárláskor nem tud a vevő érvényes hűségkártyát felmutatni akkor sajnos az adott vásárlás pecsétei elvesznek.

Minden vásárló kizárólag a saját vásárlásai után kérheti a neki járó pecséteket. Más által kezdeményezett vásárlás után hűségkártyára pecsétet gyűjteni TILOS és ezt az Eladó belátása szerint megtagadhatja!

PECSÉTEK BEVÁLTÁSA

9 pecsét összegyűjtését követően egyszeri -15% kedvezményt adunk a következő üzletben történő vásárlás alkalmával, a vásárlás végösszegéből, összeghatártól függetlenül.

A 15% kedvezmény beváltható az Olivia Natural márkaboltjaiban a teljes termékkínálatára, de más kedvezménnyel nem összevonható és akciós termékre nem érvényesíthető.!

A kedvezmény felhasználásakor elköltött összeg után hűség pecsétek nem járnak, az kizárólag a teljes áru termékek és más kedvezmények nélküli vásárlás alkalmával szerezhető.

A kedvezmény beváltásakor a hűségkártya 15% pecséthelyén a beváltást dokumentáljuk és ezzel egy időben a kártya érvényességét veszti. Ezután a beváltott hűségkártya üzletünkben hagyható vagy eldobhatóvá válik.

MI LESZ A RÉGI HŰSÉGKÁRTYÁKKAL?

A régi Hűségkártya programunk alapján 2018. október 31-ig még elérhető és beváltható a régi 25% -os kedvezmény, amennyiben addig a régi program szükséges feltételei teljesülnek. 2018. október 31. után azonban lezárjuk a régi rendszert és minden régi hűségkártya érvényességét veszti.

Ezt követően a régi hűségkártya pecsétei 2018. december 10.-ig átvihetőek az új rendszerbe amennyiben ezt kéred Eladóinktól. Ennek feltétele a régi kártya leadása és az új átvétele személyesen, üzleteinkben. A meglévő pecsétek darabszám szerint kerülnek átvezetésre az új hűségkártyára és az új gyűjtési rendszer a további vásárlások alkalmával válik érvényessé.

A régi hűségkártyán szereplő és 2018. október 31-ig megszerzett pecsétek tehát az új hűségkártya program keretein belül 2018. december 10-ig átvezethetőek. Ebben kérd bátran Eladóink segítségét! 2018. december 10. után minden, a régi programmal kapcsolatos kártya, pecsét és kedvezmény végérvényesen visszavonásra kerül.

HOL ÉS MEDDIG ÉRVÉNYES AZ ÚJ HŰSÉGKÁRTYA?

A hűségkártya program kizárólag az Olivia Natural márkaboltjaiban érvényes. Online shopban történő vásárlás esetén kedvezmény nem érvényesíthető.

A Hűségkártya a kártya kibocsátásától, annak tiltásáig, a kedvezmény rendszer megszüntetésig él és érvényes. A hűségkártya program változtatásának és visszavonásának jogát fenntartjuk, természetesen erről időben tájékoztatva a résztvevőket.

Kérdés, panasz esetén keresd ügyfélszolgálatunkat az alábbi elérhetőségeken:

email: info@olivianatural.hu

Telefon: 061/7885870