ÚJ SZAPPANCSALÁDUNK BEMUTATKOZIK

2021. április 11.

Antivirális és hidratált védelem tiszta, illatos olajokkal, kézmosó szappanokba zárva. Mindennapos használatra, a család minden tagjának

Szeretünk új termékeken gondolkodni, folyamatosan megújulni, fejleszteni. Alkalmazkodni a legújabb igényekhez, miközben szem előtt tartjuk legfontosabb küldetésünket: természetes összetevőkkel, prémium minőségben védeni és ápolni legfontosabb kincsünket, a bőrünket. 

Ennek jegyében alkottuk meg legújabb kézmosó szappanjainkat és állítottuk össze az egész család számára használható szettünket.

Az összetevők kiválasztásakor elsődleges célunk volt a legmagasabb fertőtlenítő és tisztító hatású olajok használata, úgy, hogy a tőlünk elvárt és megszokott minőségben ápolja is a bőrötöket a mindennapi használat során.

Kicsiknek, nagyoknak, időseknek, fiataloknak, fantasztikus illatokkal, sok szeretettel, és törődéssel fűszerezve.

 

Borsmenta citrom kézmosó szappan: Univerzális ápolás fertőtlenítő olajokkal a felfrissülés jegyében

Hűsítő és tisztító szappan a 100% tisztaságú borsmenta és citrom olajak erejével. A két illóolaj keveréke üde és könnyed, igazi pezsdítő boldogságbomba: egymás hatását erősítve valódi felfrissülést és tökéletes tisztaságérzést nyújtanak. Felhasználási területe univerzális: a család minden tagjának ajánlott, tetőtől, talpig. Kézmosáshoz elsősorban fertőtlenítő, vírusölő jellege miatt ajánljuk, de természetesen teljes testen használható, a pattanásos, eltömődött pórusú arcbőr finom ápolásához tonizáló hatásával járul hozzá. A legjobb választás frissítő nyári zuhanyokhoz. A férfiak is szeretni fogják!

 

Kubeba teafa kézmosó szappan: A tökéletes higiénia illatos támogatója

Különleges gyümölcsös, fűszeres, telt harmóniájú illatkompozíció. Magas minőségű, erőteljes tisztító, és fertőtlenítő hatású szappan, a kubeba és teafa 100% tisztaságú olajaival. Tökéletes a fertőtlenítő kézmosáshoz, de sokoldalú felhasználása miatt igazi kincs az otthoni kozmetikai kellékek között. Érvényesül a teafa vírus-, és gombaölő ereje, illetve a gyulladásos bőrre gyakorolt jótékony, tonizáló hatása. Emellett markánsan jelen van a kubeba pórus összehúzó, dezodoráló, frissítő tulajdonsága is. Napi használata nyomán a test új életre kel, pozitív hatása azonnal érezhető, testben, lélekben egyaránt.

 

Kézmosó szappan szettBőrbarát, fertőtlenítő szappan kollekció az egész családnak

A legerősebb fertőtlenítő és antibakteriális olajakkal készült szappanok válogatása, a higiénikus kézmosáshoz. Nektek ajánljuk, ha olyan szappanokat kerestek, amelyek 100%-ban természetes védelmet nyújtanak, tisztítanak, és ápolják a bőr természetes védőrétegét. Növényi összetevők, bőrbarát komponensek, hidratáltság és védelem a fertőzésekkel szemben az egész család számára.

A kollekció tartalma: Kézmosó szappan fertőtlenítő olajokkal, Borsmenta citrom kézmosó szappan, Kubeba teafa kézmosó szappan

 

Próbáljátok ki őket, ígérjük, szeretni fogjátok!