ÚJ SZILÁRD SAMPON KORONGOK

2020. július 13.

Megérkeztek az Olivia Natural végtelenül szerethető, csodálatosan tápláló szilárd sampon korongjai


Az Olivia Natural műhelyében már a kezdetektől cél volt az, hogy a környezetvédelemnek és a zöld ideológiáknak megfelelő termékgyártás kéz a kézben járjanak egymással. Számtalan olyan területet találtunk már az elmúlt években, ahol tudtunk még kíméletesebb, még jobb minőségű, még hatékonyabb természetes megoldást és alternatívát hozni a kemikáliákkal teli termékek és csomagolásaik helyett, de hosszú még az út addig, amíg 100%-ban ki tudjuk jelenteni, hogy minden apró pici részletben sikerült ezt a gondolkodást és működést megvalósítani. Minden évben eggyel közelebb kerülünk a végcélhoz, mindig igyekszünk újítani, vagy fejleszteni valamit, így óriási örömmel jelentjük be Nektek, hogy megérkeztek a már jólismert samponszappanjaink mellé új generációs, környezetbarát szilárd samponjaink! 


 

MIT KELL TUDNOD SZILÁRD SAMPONJAINKRÓL?

SZUPERZÖLD - Minden egyes szilárd samponunkkal kisebb ökológiai lábnyomot hagysz magad után, hiszen műanyag flakon nélküli, gyorsan lebomló, tele hajtápláló és kényeztető, növényi összetevőkből áll. A tároló batyuja 100% organikus pamut anyagból készült, és természetesen utána azt teszel bele, amit csak szeretnél.:)

KÉNYELMES - Az Olivia Natural szilárd samponjait hajtípusodnak megfelelően válaszd ki, és csak húzd végig finoman a nedves hajon, majd a képződött habbal mosd meg pont úgy, ahogy a folyékony samponokkal szoktad. Használata után nincs szükség ecetes, vagy citromos öblítésre, mint a samponszappan esetében.

GAZDASÁGOS - Egy darab szilárd sampon átlagosan két flakon folyékony samponnak felel meg.


MILYEN SZILÁRD SAMPONOKAT TALÁLHATSZ NÁLUNK?

Frissítő Puhaság szilárd sampon - A zsíros haj harmonizáló, zöld szilárd samponja 

Új generációs és környezetbarát szilárd sampon a csalán erejével. Dús habzásával és bőrbarát összetevőivel, úgymint csalán, borsmenta és teafaolaj, hatásosan tisztítja és szabályozza a fejbőr faggyútermelését, így segít felfrissíteni a zsírosodásra hajlamos hajat. A kókuszból származó bőrbarát tenzid puhává és fényessé teszi, a növényi keratin hidratálja, védi és regenerálja a töredezett hajszálakat. Tudj meg róla még többet, kattints a képre a termék teljes megismeréséért.  

 


Sugárzó tincsek szilárd sampon - Vitalizáló szilárd sampon száraz, fénytelen hajra

Új generációs és környezetbarát szilárd sampon a szegfűszeg erejével. Dús habzásával és bőrbarát összetevőivel kíméletesen tisztítja a száraz, fénytelen hajat. Varázslatos szegfűszeg olajával hatékony megoldást nyújt a haj színének élénkítésére. A kókuszból származó bőrbarát tenzid puhává és fényessé teszi, a növényi keratin hidratálja, védi és regenerálja a töredezett hajszálakat. Tudj meg róla még többet, kattints a képre a termék teljes megismeréséért.  

 


Koffein Varázs szilárd sampon -  Életerő sampon vékonyszálú, hullásra hajlamos hajra

Új generációs és környezetbarát szilárd sampon a koffein erejével. Dús habzásával és a rozmaring-, citromolaj támogatásával hatékonyan serkenti a haj növekedését, támogatja a fejbőr jobb vérkeringését, így segíthet csökkenteni a hajhullást. A kókuszból származó bőrbarát tenzid puhává és fényessé teszi, a növényi keratin hidratálja, védi és regenerálja a töredezett hajszálakat. Tudj meg róla még többet, kattints a képre a termék teljes megismeréséért.  

 

Új generációs szilárd samponjaink ragyogóvá és könnyűvé teszik a hajadat, ha egyszer kipróbálod, garantáltan függővé válsz tőlük! Ráadásul segítségükkel az ökológiai lábnyomodat is csökkentheted! Válassz a hajtípusodnak megfelelő szilárd sampont és keltsd új életre a hajkoronádat!