Új, természetes szilárd dezodorok, sziasztok!

2023. május 16.

Az Olivia Naturalnál a természetes összetevők, a bőrbarát, tudatos bőrápolási szemlélet alapvetés. Szeretnénk, ha a fenntarthatóság is a lehető legtöbb ponton azzá válna, így portfóliónk fejlesztésekor a low waste szemléletet már a legalapvetőbb szempontok között tartjuk számon. Reménykedünk, hogy ökológiai lábnyomunk csökkentésével mi, tudatos választásotokkal pedig Ti is hozzájárulhattok egy zöldebb jövőképhez.

A fentiek jegyében megjelent két, kívül-belül új dezodorunk: a kirobbanóan friss citrom-teafa és a lágy üdeséget hozó grapefruit szenzitív bőrre. Új forma, kompakt szilárd korong kivitel.

A kiszerelés nem csupán környezet-, de felhasználóbarátabbá is változott. A régi spatulás, kézmelegítős megoldást elfelejthetitek, összetevőin és az arányokon pont úgy változtattunk, hogy egy húzással egyenletesen eloszlatható legyen a bőrön, izzadásgátló hatása így egységes, hatékony és kiegyensúlyozott.

Nem a méret a számít: kisebb, praktikus kiszerelés, maximális hatékonyság. Könnyen szállítható, könnyen használható, még könnyebben szerethető!

 

Citrom-teafa szilárd dezodor

A fenntartható, természetes dezodorálás új generációja maximális hatékonysággal

Kompakt, természetes szilárd dezodor gondosan összeválogatott, hatékony alapanyagokkal low waste szemléletben. Kizárólag natúr, vegán összetevők felhasználásával dezodorál és nyújt hatékony megoldást az izzadás kellemetlenségeivel szemben. Szódabikarbónával, a citrom és a teafa hihetetlenül friss illatával, minden bőrtípusra és alkatra. Erős hatékonysága miatt sportoláshoz is ajánljuk! .

 

Grapefruit szenzitív szilárd dezodor

 A fenntartható, természetes dezodorálás új generációja érzékeny bőrre

Kompakt, természetes szilárd dezodor gondosan összeválogatott, hatékony alapanyagokkal low waste szemléletben. Kizárólag natúr, vegán összetevők felhasználásával dezodorál és nyújt hatékony megoldást az izzadás kellemetlenségeivel szemben. Szódabikarbónával, cink oxiddal és gyulladáscsökkentő körömvirág olajjal fokozott védelmet nyújt érzékeny bőr esetén is, meggátolja a kipirosodást. A citrusos, édesenfanyar grapefruit hihetetlenül könnyű és friss illatával dezodorál. Minden bőrtípusra, érzékeny bőrre, még sportoláshoz is ajánljuk!