ÚJDONSÁG! NAPOZÓ BALZSAM, FIZIKAI FÉNYVÉDELEMMEL

2018. július 23.

Végre hivatalosan is új termékkategóriát avathatunk az Olivia Natural színeiben: megérkezett a természetes fényvédő olajok egyedi válogatásából készült csodálatos napozó balzsamunk!

MITŐL OLYAN KÜLÖNLEGES?

A természetes fényvédő olajok egyedi válogatásából készült ez a napozó balzsam. Tisztán ásványi fényszűrést biztosító cink oxid tartalmának köszönhetően fizikai védelmet biztosít az UVA és UVB sugarak ellen. Szemben a kémiai fényvédőkkel, ez a balzsam szinte tükörrétegként veri vissza a Nap káros sugarait, és a bőr mélyébe hatolva hidratálja, táplálja és védi az érzékeny bőrfelületet. Kizárólag természetes hatóanyagainak köszönhetően anélkül teszi ezt, hogy károsítaná a bőrfelszínt.

Rendszeres használatával segít megelőzni a napégést és az irritációt, miközben selymesen puhává és hidratálttá teszi a bőrt. A megfelelő nedvességtartalom ugyanis a bőr egyenletes és szép barnulásának biztosítéka.

Emellett különleges összetevői, a szezámmagolaj, a karanja olaj, a kakaóvaj és sárgarépaolaj tulajdonságaikkal és hatásukkal külön-külön segítik a természetes és egészséges napozást, együtt pedig egymás hatását erősítve biztosítják a komplex védelmet. A fenti olajok bőrvédő és regeneráló hatással is rendelkeznek, így a normáltól az érzékeny, irritált bőrön át, az érett bőrig minden bőrtipusra ajánljuk őket.

 

További részletek:

  • Bisabolol: A növényi eredetű bisabolol erősen bőr nyugtató hatású, megelőzi vagy szükség esetén csillapítja a bőrpírt. Érzékeny bőrűeknek a pirosodás megelőzésére vagy mérséklésére nagyon hasznos, napozás utáni bőrnyugtató hatása miatt a balzsam elengedhetetlen összetevője.

  • A szezámolaj egy tápláló és szerkezetjavító hatású olaj, amely képes felszívni az UV sugarak egy részét, ezzel hozzájárulva a túl hosszú vagy helytelen napozás káros hatásainak kivédéséhez. Egy jól felszívódó olaj ami nem hagy zsíros réteget a bőr felületén és segít a bőr hidratáltságának megőrzésében is. A hidratáltság garanciája, hogy megerősíti a bőr védőrétegét és növeli annak víztartalmát.

  • Karanja olaj: Egy hatóanyagokban gazdag, értékes és sokoldalú olaj, mely napfényszűrő képességéről híres. Antioxidáns és regeneráló hatásárú.

  • A sárgarépa olaj egy olajos macerátum, mely vitaminban gazdag, hozzájárul az egyenletes barnuláshoz, felkészíti a bőrt a napozásra, segíti annak regenerálódását napozás után és hosszantartó barnaságot eredményez.

  • Cink oxid: Hivatalosan elismert, kitűnő UVA és UVB védelemmel rendelkező anyag. Egyfajta ásványi szűrő, mely fizikai védőgátként működik. Alkalmas az irritált bőr ápolására: védő- és bőrnyugtató tulajdonságokkal rendelkezik, kifejezetten használják bőrpír enyhítésére is. A bőrfelszínen visszaveri, visszatükrözi az UVA-UVB sugarakat, megakadályozza azok elnyelődését, ezáltal egyaránt védelmet biztosít a napégés és az UV sugárzás okozta struktúrális károsodások kialakulása ellen.

  • Kakaóvaj: Különleges zsírsav összetételű vaj, csökkenti  a bőrön keresztüli vízvesztést, hidratáló, puhító hatású. Nagyobb szilárdságot és kellemes kakaós illatot biztosít a balzsamnak. Véd az időjárás viszontagságaitól, télen megakadályozza a bőr kiszáradását, nyáron pedig természetes 6-os fényvédő faktorral véd a napsugárzás káros hatásaitól, ráadásul szebb barnulást tesz lehetővé.  

 

Használatával garantált az egyenletes és szép barnulás!