ÜNNEPI KLASSZIKUS ÚJRATÖLTVE

2022. november 11.

Nálunk ismét „HABOS” a Karácsony!

A szezon menthetetlenül elindult, mi pedig imádjuk. Az év egyik legszebb időszakában a mélytáplálásé, finom, fűszeres illatoké és a csillogásé a főszerep. No meg az ajándékoké, így a szezon ikonikus darabjait régi és új kedvenceitekkel szettekbe rendeztük, frissítettük, és karácsonyba csomagoltuk.

Kezdjük is mindjárt egy igazi klasszikussal, a Habos Karácsony kollekcióval, mely nem csak kívül, de összetételében is megújult. Elegáns, illatos - egy igazi ünnepi klasszikus a természet legfinomabb, 100%-osan tiszta alapanyagival, kézzel készítve.

Az ajándékcsomagban található natúrtermékek mindegyike édes, fűszeres és egyben gyümölcsös ünnepi illatkombinációval kényeztetik az érzékeket, tápláló, organikus és természetes összetevőkkel ápolják a bőrt és a testet. A termékekben található fahéj olaja melegségével azonnal ellazít, miközben a narancsolaj hangulatjavító hatása nyomán a finom bőr mellett csupa mosolyt és frissességet hagy maga után.

A karácsony meghitt hangulata igazi törődéssel kombinálva, egy doboznyi szeretettel fűszerezve, a legjobb ajándék szeretteiteknek, önmagatoknak.