Ünnepi szettek

Tanácstalanoknak, tudatos vásárlóknak, a praktikus megoldások híveinek: Ajándékötletek díszcsomagolásban, különböző összetételben karácsonyra. Kézzel készült natúr kozmetikumok szettekbe válogatva.

 • Habos Karácsony Ajándékcsomag
  Akció
  9%
  Fűszeres karácsonyi válogatás az ünnepek illatával
  Kézzel, szeretettel és 100% természetes összetevőkkel készült habos karácsony ajándékcsomag válogatás, egy megújult karácsonyi kollekció amelyet ünnepi illatú és csomagolású termékeinkből válogattunk össze. Az ajándékcsomagban található natúr termékek mindegyike a karakteres karácsonyi fűszerek..
  Mennyiség: db
  6,060 Ft 5,490 Ft
  Akció
  9%
 • Regeneráló hajápolás ajándékcsomag
  Akció
  5%
  Az ápolt, fényes hajkoronáért
  Egy teljes hajápolási rutint tartalmazó csomag a fenntarthatóság jegyében, a hajszálak táplálásáért és ragyogásáért. Műanyagmentesen, környezetbarát csomagolásban, lebomló, növényi összetevőkkel és hatóanyagokkal. Nem találhattok benne mást, mint gazdagon tápláló selymes kókuszolajat, a csodálatos k..
  Mennyiség: db
  5,990 Ft 5,690 Ft
  Akció
  5%
 • Selymes spa ápolás csomag
  Akció
  8%
  Finom otthoni töltődés
  Ha a tisztálkodást nem csak letudni szeretnéd, hanem valódi spa élménnyé varázsolni azt. Mert a tusolás, kádfürdőzés otthon is lehet csodás. A csomag nagyágyúja, a tusolás legújabb generációja a szilárd tusfürdő rejlik, melynek krémes, selymes habzásakor a pezsgő vérnarancs és bársonyos damaszkuszi ..
  Mennyiség: db
  6,390 Ft 5,900 Ft
  Akció
  8%
 • Szívmelengető Fürdőcsomag
  Akció
  5%
  Szívet-lelket melengető törődés a fürdés szerelmeseinek!
  Ebbe a kompakt ajándékcsomagba minden belefért, ami csak megmelengeti a testünket és a lelkünket! Szívmelengető fürdőcsomagunk egy különleges válogatás ápoló, kényeztető, regeneráló, bőrtápláló és stresszoldó fürdőkozmetikumokkal, bármilyen bőrtípushoz vagy hangulathoz. Csak kapj elő belőle egy term..
  Mennyiség: db
  3,370 Ft 3,190 Ft
  Akció
  5%
 • Téli Álom Illatvarázs csomag
  Akció
  5%
  A természet ünnepi kincsei az illatos kényeztetésért
  A TÉLI ÁLOM ünnepi kollekció szappan, fürdősó és illóolaj termékeinek válogatása egy csodaszép díszdobozba zárva. Karácsonyi darabjaink egyedi illatukkal, gondosan válogatott összetevőivel nem csupán ápolják a testet-lelket, hanem varázslatos ünnepi díszbe is öltöztetik azt a kollekció minden egyes ..
  Mennyiség: db
  5,270 Ft 4,990 Ft
  Akció
  5%
 • Téli Álom Spa Válogatás
  Akció
  7%
  A természet ünnepi kincsei fürdőzésre hangolva
  A TÉLI ÁLOM ünnepi kollekció fürdőtermékeinek válogatása egy csodaszép díszdobozba zárva. Karácsonyi fürdőtermékeink egyedi illatával, gondosan válogatott összetevőivel nem csupán ápolják a testet-lelket, hanem varázslatos ünnepi díszbe is öltöztetik azt, a kollekció minden egyes darabjának használa..
  Mennyiség: db
  4,270 Ft 3,990 Ft
  Akció
  7%
 • Téli Álom Szeretetcsomag
  Akció
  10%
  A természet ünnepi kincsei testnek és léleknek
  A teljes TÉLI ÁLOM ünnepi kollekció egy csodaszép díszdobozba zárva. Karácsonyi termékeink egyedi illatukkal, gondosan válogatott összetevőivel nem csupán ápolják a testet-lelket, hanem varázslatos ünnepi díszbe is öltöztetik azt, a kollekció minden egyes darabjának használata alkalmával. Pezsg..
  Mennyiség: db
  7,750 Ft 6,990 Ft
  Akció
  10%
 • Ünnepi csodák szappancsomag
  Akció
  8%
  Kényeztesd szeretteidet az ünnepek illatával!
  Díszdobozba zártuk a varázslatos téli ünnepek jellegzetes illatait. Ünnepi csodák szappancsomagunk ugyanis a karácsonyi illatok legjavát tartalmazza, 3 különleges szappannal! 3 igazán klasszikus ünnepi illatú natúrszappant találhattok meg tehát ebben a limitált kiadású ajándékdobozban, ami nélk..
  Mennyiség: db
  4,570 Ft 4,190 Ft
  Akció
  8%