#VÁLTSTERMÉSZETESRE

2015. április 21.

A Föld Napja 1970 óta már milliók életét terelte át az ökológiailag érzékenyebb életvitelre világszerte. Amióta közel 10 éve megalapítottuk az Olivia Naturalt, töretlen célunk, hogy minél több embert szoktassunk a természet kincseinek használatára a bőrápolásban, így a Föld Napján sem lehet más a szerepünk, mint hogy így támogassuk a társadalmat a tudatosabb hozzáállás elérésében. Hiszen a natúrkozmetikumok használatával nem csak a környezetedet véded, de külső védelmi vonaladon, a bőrödön keresztül az egészségedet is.

 
#VÁLTSTERMÉSZETESRE

kampányunkat éppen ezért indítjuk útjára a mai napon a Föld Napján. A kampány lényege egy kihívás, amelyre ezúton szeretnénk felkérni Téged is!

Ha szeretnél részt venni, csupán annyit kell vállalnod, hogy 1 HÉTEN ÁT KIZÁRÓLAG TERMÉSZETES KOZMETIKUMOKKAL KÉNYEZTETED MAGADAT, és ebben az időszakban minden egyéb, jól megszokott, szintetikus anyagokat is tartalmazó kozmetikumodat mellőzöd. A kihívás ma, 2015. április 22-én indul. A részvételre Magyarország legjobb divatbloggereit és szépségszerkesztőit kértük fel, hogy az üzenetünk minél több emberhez elérhessen. 

Ha vállalod a kihívást, és ezáltal részt veszel a természetes bőrápolás és az egészségtudatosság népszerűsítésében, közösségi médiafelületeiden mindenképp használd a #valtstermeszetesre hashtaget!

 

Amennyiben Te már tudatosan választod meg, hogy mi a legjobb természetes ápolás a bőrödnek, számodra legyen az a kampányunk célja, hogy ismerőseidnek és szeretteidnek is megmutathasd a natúrkozmetikumokban rejlő fantasztikus lehetőségeket!

Összeállítottunk egy "mintacsomagot" azon termékeinkből, melyeknek segítségével bárki könnyedén megismerkedhet és egyúttal a rabjává is válhat a természetes bőrápolásnak! A kisebb kiszerelés lehetővé teszi, hogy kedvezményes, 3.150 Ft-os áron lehessen kipróbálni 8 különböző natúrkozmetikumot. 

A csomag tartalma: 

1 db Arctisztító szappan minta
1 db Levendula natúrszappan minta
1 db Rozmaring samponszappan minta
1 db Rózsageránium testvaj minta
1 db Shea-vajas körömvirág balzsam minta
1 db Teafa-levendula krémdezodor minta
1 db Narancs ajakbalzsam
1 db Narancs fürdőszív 

 

A mintacsomag megvásárlásával nem csak szeretteidet segítheted az egészség- és környezettudatosabb életben, hanem egyúttal a Föld Napja Alapítványt támogathatod, akik Magyarországon a Föld Napja mozgalom elindítóiként több mint 20 éve munkálkodnak azon, hogy a környezettudatos szemléletmód mindenki számára életmóddá váljon!