Verbéna levendula szappan

Kiegyensúlyozó és zamatosan frissítő szappan érzékeny bőrre


Kiszerelés: 90 g

Vitalizálás, nyugtatás és harmonizálás egy elbűvölően aromás szappanban! A friss, zamatos verbéna vagy másnéven vasfű a tökéletes nyugalom olaja. A nyugtató levendula legendás gyógyhatásaival együtt erős irritáció és gyulladás-csökkentő hatású, így az érzékeny, kipirosodásra hajlamos bőr ápolására tökéletes választás ez a szappan. A szappanban található olajak kifejezetten bőrnyugtatóak, irritáció- és gyulladáscsökkentő hatásúak. A fehér- és rózsaszín agyag tartalma gondoskodik a bőr megfelelő hidratáltságáról, a gyengéd tisztításról és táplálásról, emiatt különösen a száraz és érzékenyebb bőrtípusra ajánlott. 

 

 

100% természetes Vegán
Mennyiség: db
990 Ft

Még több információ
  • Különlegesen dús habzású szappan, amely használat közben mélyen táplálja és regenerálja a száraz, dehidratált bőrfelületet, természetes összetevőinek köszönhetően nem terheli a szervezetet káros anyagokkal.
  • Gyulladáscsökkentő, nyugtató szappan-kombináció az érzékeny, kipirosodásra hajlamos bőrre.
  • Fertőzéses bőrbántalmak kezelésére is remek megoldást jelent. 
  • Gyengéd tisztító és erőteljes nyugtató hatása miatt arcmosásra is bátran használhatod.
  • Hidratáló hatásának köszönhetően csökkenti a további testápolók használatának szükségességét.
  • Termékeinknél minden esetben figyelünk a fenntarthatóságra, így ez a szappanunk is RSPO pálmaolaj felhasználásával készül! A Fenntartható Pálmaolaj Kerekasztal (RSPO - Roundtable on Sustainable Palm Oil) 2004-ben jött létre, és gondoskodik - többek között arról is, hogy a pálma ültetvényeken dolgozó embereknek jobb munka- és megélhetési körülményei legyenek. Az RSPO tanúsítvány szavatolja, hogy a pálmazsír előállításához nem kerülnek újabb erdőterületek kivágásra, valamint biztosítják az ültetvényen dolgozó munkások és a környező lakosság alapvető jogait. 
  • Figyelem! A verbéna fényérzékenyítő hatású olaj így kerülni kell a közvetlen napfényt a használatát követően.
  • Kismamák és várandósok  a használat előtt kérjék ki kezelőorvosuk véleményét, összetevői ellenjavallatot jelenthetnek várandósság, veseelégtelenség és vesebetegség idején.

Összetétel (INCI)

Sodium Cocoate (elszappanosított kókuszzsír), Sodium Palmate (elszappanosított pálmazsír), Sodium Heliate (elszappanosított napraforgóolaj), Aqua (víz), Thymus Hiemalis Leaf Oil (Verbéna olaj), Lavandula Officinalis Oil (orvosi levendulaolaj), Kaolin (fehér agyag), Illite (rózsaszín agyag).

Levendula (virág és illóolaj)
nyugtató, antiszeptikus és sebgyógyító
Kókuszzsír (kókuszolaj)
védelmező és bőrerősítő
Verbéna
Nyugtató, irritáció csökkentő

Hozzászólás (3)