Ylang-ylang fürdőgolyó

Édes álom


Kiszerelés: 140 g

Pezsdítsd fel a mindennapjaidat egy pazar fürdővel! A fürdőgolyóban található szódabikarbóna és kecsketej együttese erős bőrpuhító hatású habot hagy maga után, így a bőröd fürdés közben értékes vitaminokkal és tápanyagokkal telítődik meg, azt követően pedig selymes tapintású és hidratált lesz. Az Ylang-ylang illóolaj pedig relaxáló, lazító hatású fürdést eredményez.

Handmade 100% természetes
Mennyiség: db
790 Ft

Még több információ
  • Dobd a fürdőgolyót egy teli kád fürdővízbe, és hagyd, hogy szétpezsegjen.
  • A fürdőgolyó 1 fürdésre elegendő.
  • Ha nem szeretnéd, hogy a fürdőgolyóban található virágszirmok is szétússzanak a fürdővízben, tedd a fürdőgolyót egy textilzsákba mielőtt bedobnád a fürdővízbe.
  • A fürdőgolyóban található krémes kecsketej tele van vitaminnal (A, B, B2, B6, B12, C, D), ásványi-anyagokkal (kálcium, magnézium és kálium) és rendkívül jól hidratálja a bőrödet.
  • A fürdőgolyó a vízben feloldódva beszínezi azt, és ezáltal a kádon, a bőrödön, illetve a fürdés után a törölköződön is hagyhat színes foltokat, melyek mosással könnyedén eltávolíthatóak. 

Összetétel (INCI)

Sodium Bicarbonate (szódabikarbóna), Acidum Citricum (citromsav), Aqua (víz), Olea Europaea Oil (olívaolaj), Caprae Lac Powder (kecsketejpor), Cananga Odorata Oil (Ilang-ilang olaj), CI 75130 (Béta-karotin) (sárga festékanyag)

Kecsketej
száraz, dehidratált bőr ellenszere
Ylang-ylang illóolaj
érzéki, édesen csábos
Olívaolaj
mediterrán selymes csodaolaj

Hozzászólás (0)