Szőlőmag szappan

Bőrfiatalító, antioxidánsokkal teli masszázs-szappan


Kiszerelés: 120 g

Bőrszárazság? Ráncos, dehidratált, öregedő bőrkép? Felejtsd el! 100% természetes alapanyagokból készített masszázs szappanunk gyengéden segít abban, hogy a bőröd új életre keljen! Ebben a kézzel készített, natúr szappanban a szőlőmag minden olyan értékes alkotóeleme megtalálható, amely a bőr megfiatalításában segíthet neked: a belőle kinyert antioxidánsokkal és vitaminokkal teli olaj ápolja a bőrödet, a bőrradírozó hatású szőlőmag őrlemény pedig segít eltávolítani az elhalt, száraz bőrfelületet, így alapozza meg a fürdést követő kozmetikumok használatát. Rendszeres használatával sikerülhet mélyebb rétegekbe juttatni az értékes tápanyagokat, így a tápanyagoknak köszönhetően javul a bőr rugalmassága is. Az egyedülálló szőlőmag olaj lágyan támogatja a kollagén szövetek regenerációját, így védi a sejteket a káros külső hatásokkal szemben.

Handmade 100% természetes Vegán
Mennyiség: db
1,190 Ft

Még több információ
  • 100% természetes alapanyból készült natúrszappan, amelyet bőrtípustól függetlenül ajánljuk mindenkinek.
  • Az antioxidáns tartalmú szőlőmag olaj hatékony összetevő a bőr korai öregedésével szemben! A szőlőmagolaj a bőrbe jutva nagyon könnyen felszívódik, a száraz és az érett bőr különösen szereti ezt a kényeztető táplálást.
  • A bőrrel közvetlenül érintkezve a szappan kellemes bőrradírozó hatással bír, az apró szőlőmag őrlemény szemek kíméletesen távolítják el az elhalt hámsejteket, így varázsolva puhává és feszessé a bőrödet!
  • Ez a különleges szappan nem tartalmaz semmilyen állati eredetű összetevőt, tisztán növényi, vegán szappannak minősül.
  • A szappanban található kubeba illóolaj édes-citrusos illata frissíti a testet és a lelket!
  • Különlegesen dús habzású szappan, amely használat közben mélyen táplálja és regenerálja a száraz, dehidratált bőrfelületet. Természetes összetevőinek köszönhetően nem terheli a szervezetet káros anyagokkal.
  • Csodálatos bőrápoló hatása és uniszex illata miatt sokak kedvence.
  • Termékeinknél minden esetben figyelünk a fenntarthatóságra, így ez a szappanunk is RSPO pálmaolaj felhasználásával készül! A Fenntartható Pálmaolaj Kerekasztal (RSPO - Roundtable on Sustainable Palm Oil) 2004-ben jött létre, és gondoskodik például arról, hogy a pálma ültetvényeken dolgozó embereknek jobb munka- és megélhetési körülményei legyenek. Az RSPO tanúsítvány szavatolja, hogy a pálmazsír előállításához nem kerülnek újabb erdőterületek kivágásra, valamint biztosítják az ültetvényen dolgozó munkások és a környező lakosság alapvető jogait. 

Összetétel (INCI)

Sodium Cocoate (elszappanosított kókuszzsír), Sodium Palmate (elszappanosított pálmazsír), Sodium Heliate (elszappanosított napraforgóolaj), Aqua (víz), Vitis Vinifera Seed Powder (bortermő szőlőmag őrlemény), Litsea Cubeba Oil (kubebaolaj), Illite (rózsaszín agyag)

Kubeba illóolaj
tonizáló, izzadásgátló és bőrtisztító
Kókuszzsír (kókuszolaj)
védelmező és bőrerősítő
Szőlőmag (olaj és magőrlemény)
antioxidáns, bőrmegújító
Napraforgóolaj
lágyító és tápláló

Hozzászólás (6)